Kallavesj' 2015 - 52. kerran järjestettävä veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan messutapahtuma Kuopio-hallissa 10.-12.4.2015.

AUKIOLOAJAT
pe 11–18, la 10–17, su 10–16

SISÄÄNPÄÄSY
Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

PYSÄKÖINTI
Pysäköintimaksu 5 €. Paikoitustilojen rajallisuuden vuoksi, suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä ja kimppakyytejä.

NEUVONTA JA NARIKKA
Infopiste ja narikka sijaitsevat hallissa heti sisäänkäynnin jälkeen. Narikkamaksu 2 €.

RAVINTOLA- JA KAHVILAPALVELUT
Lounaan, kahviotuotteiden ja virvokkeiden tarjoilusta messuilla vastaavat Ravintola Reimari, Kahvila Kummeli ja Cafe Satama.

PIKKU-KIPPARIN PUUHANURKKA
Maksuton ja valvottu puuhanurkka lapsille sijaitsee hallin pohjoispäädyssä parkettisalissa. Puuhanurkka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina.

ENSIAPU
Ensiapupiste sijaitsee pääkatsomon edustalla hallin valvomon lähellä.

MAKSAMINEN
Kuopio-hallissa ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Puijonlaaksossa ja keskustassa. Messuravintoloissa voi maksaa pankki- ja yleisimmillä luottokorteilla. Pysäköinti- ja narikkamaksu vain käteisellä.

JÄRJESTÄJÄ
Kuopion Pursiseura ry, Vesitie 17, 70460 Kuopio, 040 760 3446, kuops@kuopionpursiseura.fi.

MESSURAKENTEET
Kuopion Messujen Tekijä Oy.

MESSUHOTELLI
Original Sokos Hotel Puijonsarvi.

Kallavesj'-messut järjestää:

KUOPION PURSISEURA RY