Kuukausitiedote 8/2017

31.8.2017

KUOPS:N MESTARUUDET RATKESIVAT

Tiistai- ja keskiviikkopurjehdukset on saatu tämän kesän osalta päätökseen ja samalla ratkesivat myös seuran mestaruudet.

Matkaveneissä voittoon purjehti Erik-Mikael Eriksson, lasereissa Joni Päivinen ja optareissa Pihla Mättö. Onnittelut seuran uusille mestareille!

Matkaveneissä mestaruus ratkaistiin kaikkien kotivesillä pidettyjen kilpailujen yhteistuloksesta. Tiistaipurjehdusten lisäksi pisteitä laskettiin siis myös Viinijuhlapurjehduksesta, Kallavesj' Regatasta ja Kallaveden kierrosta.

Tarkemmat tulokset löydät matkaveneiden osalta täältä ja kevytveneiden osalta täältä.

SUOMEN JA POHJOISMAIDEN MESTARUUDET KUOPIOON

KuoPS:n Joni Päivinen purjehti Suomen mestariksi Laser Master -luokkamestaruuskilpailuissa Nauvossa 29.-30.7. Jonin kisakommentit löydät täältä.

KuoPS:n Jari Hamström puolestaan voitti Pohjoismaiden mestaruuden Tuomas Laurilan kanssa Turussa 12.-13.8. järjestetyissä 505-luokan PM-kisoissa. Jarin kisakommentit löydät täältä.

PÄIVITETTY VENEREKISTERI NÄHTÄVILLÄ JÄSENSIVUILLA

Seuran venerekisteri on päivitetty ja se on nähtävillä seuran jäsensivuilla. Rekisteriin on merkitty vuoden 2017 aikana katsastetut veneet. Mahdolliset huomiot rekisterin suhteen pyydetään ilmoittamaan seuran toimistolle.

VENEIDEN KIINNITYSTEN TARKISTAMINEN

Syksyn lähestyessä on taas hyvä käydä tarkistamassa veneiden kiinnitykset Pirttiniemessä, jotta kiinnitykset kestävät mahdollisissa myräköissä syksyn aikana. Veneiden kiinnityksessä tulee ottaa huomioon myös riittävä turvaväli laituriin.

MASTONKAATAJAISET JÄNISSALOSSA

Jänissalossa järjestetään perinteiset Mastonkaatajaiset lauantaina 9.9.

Ohjelma:

klo 12.00 Tikkakisat
Lasten onkikisa samaan aikaan (omat onget mukaan)
klo 13.30 Arpajaiset
klo 15.00 Naisten sauna
klo 16.30 Miesten sauna
klo 18.00 Ruokailu (rosvopaisti)

Ruokailun hinta aikuisilta 10 € ja lapsilta (alle 12-v.) 5 €. Jokainen tuo omat ruokajuomat mukanaan!

Ruokailun järjestämisen helpottamiseksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta ennakkoon 31.8. mennessä tekstiviestillä Jänissalon isännälle Jari Korkalaiselle puh. 044 366 6546.

Päivän päätteeksi yhteislaulua ja karaokea.

SYKSYN YHTEISNOSTOT

Tämän syksyn yhteisnostot Pirttiniemessä järjestetään lauantaina 16.9. ja lauantaina 7.10. Ensimmäiseen nostoon tulee ilmoittautua 6.9. mennessä ja toiseen nostoon 27.9. mennessä. Ilmoittautumiset seuran toimistolle kuops@kuopionpursiseura.fi / 040 760 3446.

Nostojärjestys ja tarkempi aikataulu tulee nähtäville seuran nettisivuille ja Pirttiniemen ilmoitustaululle viikkoa ennen nostopäivää.

Noston hinta on 65 € / vene. Erillisestä maston nostosta veloitetaan 35 €. Jälki-ilmoittautuneilta peritään 20 € lisämaksu. Mahdolliset lisäpainot laskutetaan sopimuksen mukaisesti.

Luotsi-toimintakeskuksessa toimii yhteisnostopäivinä kahvio.

KARVALAKKIPURJEHDUS PURJEHDITAAN SYYSKUUN LOPULLA

Perinteinen Karvalakkipurjehdus purjehditaan lauantaina 30.9. Kipparikokous järjestetään Pirttiniemessä klo 10.00 ja lähtö tapahtuu klo 11.00.

Kilpailussa purjehditaan myös LYS-luokka peruskertoimilla.

Kilpailun jälkeen saunomista Millibaarissa Vehmersalmella. Paikan päällä on myös mahdollisuus ruokailuun. Purjehduksen palkintojenjako tapahtuu päivän päätteeksi.

KÄVELE NAISELLE AMMATTI PUIJON LUONTOPOLUILLA

Sunnuntaina 10.9. järjestetään Puijolla Kävele naiselle ammatti -hyväntekeväisyystapahtuma.

Tapahtumassa pääsee tutustumaan Puijon maastoon uuden selainpohjaisen kännykällä tai tabletilla toimivan sovelluksen avulla.

Pursiseuran jäsenillä on nyt hyvä mahdollisuus antaa palautetta sovelluksen toimivuudesta ja siitä, voisiko samalla tekniikalla tehdä reittejä vesistöön, kertoa tukikohtiemme käytöstä, kouluttaa turvallisuudesta vesillä jne. Palautteet voi lähettää seuran toimistolle.

Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

JOKO OLET LADANNUT MOBIILIJÄSENKORTIN PUHELIMEESI?

Jo lähes 250 seuran jäsentä on ladannut Kuopion Pursiseuran uuden mobiilijäsenkortin puhelimeensa!

Jäsenkortilla saat etuja yhteistyökumppaneiltamme ja se toimii myös erinomaisena informaatiokanavana. Lisäetuja on vielä tulossa...

Mobiilijäsenkorttia varten sinun tulee ladata puhelimeesi ilmainen Cardu-mobiilisovellus. Voit ladata sovelluksen Android-, Apple- tai Windows-laitteeseen. Sovellukseen kirjaudutaan henkilökohtaisilla Facebook-, Google Plus- tai sähköpostitunnuksilla.

Jos et ole vielä saanut tekstiviestillä vahvistusta jäsenkortin aktivoitumisesta, voit aktivoida kortin käyttöösi alla olevan linkin kautta tai ilmoittamalla puhelinnumerosi seuran toimistolle.

Asennusapua jäsenkortin lataamiseen ja asentamiseen saa tarvittaessa seuran toimistolta.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Syyskuu