Vastaa kyselyyn ja voita!

26.10.2017

Kallavesj'-messut on Kuopion Pursiseuran järjestämä veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan suurtapahtuma. Kallavesj'-messujen tarkoitus on edistää veneilyä ja tuoda KuoPS:n toimintaa tutuksi suurelle yleisölle.

Tapahtuman taloudellinen vaikutus seuran toimintaan on merkittävä. Kallavesj'-messuista saatu tuotto on mahdollistanut monta seuralle tärkeää investointia vuosien varrella ja sillä on ollut vaikutusta myös jäsenmaksuihin. Ilman messuista saatavia tuottoja, jäsenmaksut olisivat selvästi korkeammat.

Tapahtuman järjestelyihin on osallistunut vuosittain yli 100 vapaaehtoista seuran jäsentä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta jatkaa tehtävissään, joten haluamme kartoittaa jäsenten mahdollisuuksia osallistua Kallavesj'-messujen järjestelyihin tulevaisuudessa.

Vastaa siis alla olevan linkin kautta löytyvään lyhyeen kyselyyn. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Kyselyyn vastaamalla voit antaa myös ideoita messujen kehittämiseksi.

Kiitos jo etukäteen!

Kyselyyn pääset vastaamaan klikkaamalla tästä.

P.S. Kyselyä saa jakaa eteenpäin myös muiden perheenjäsenten vastattavaksi.