Syyskokouksessa muistettiin vuoden aikana ansioituneita

21.11.2017

Seuran syyskokouksen yhteydessä tiistaina 21.11. palkittiin ansioituneita jäseniä. Pekka Humalalle myönnettiin seuran kunniajäsenen arvo. Simo Kokko nimettiin Tukikippariksi nro 85, Sami Lehtonen Tukikippariksi nro 86 ja Mikko Kuparinen Tukikippariksi nro 87.

Matkaveneilytoimikunta julkisti vuoden veneilijäperheen palkinnon saajaksi Tuukka, Anne-Christine, Eino, Väinö ja Tuomo Tinkalan.

Kilpailu- ja junioritoimikunta palkitsivat Erik-Mikael Erikssonin (matkavene), Joni Päivisen (laser) ja Pihla Mätön (opti) mestariviireillä osoituksena menestymisestä kilpailukauden aikana.

Junioritoimikunta palkitsi Kaapo Mätön KuoPS harrastuspokaali –kiertopalkinnolla ja Johanna Kylmäojan Vuoden kevytvenepurjehtija –kiertopalkinnolla. Osuuspankin stipendit myönnettiin Aaro Silvastille, Carla Päiviselle ja Alvar Kuustoselle.

Kilpailutoimikunta palkitsi Antti Järvenpään Seilorin taulu –kiertopalkinnolla ja Henri Humalan Haastajan kiulu –kiertopalkinnolla.