Kuopion Pursiseuran uusi hallitus

21.11.2017

Kuopion Pursiseuran sääntömääräinen syyskokous järjestettiin Pohjois-Savon Osuuspankin pankkisalissa tiistaina 21.11. Kokoukseen osallistui 58 seuran jäsentä.

Kokouksessa määrättiin jäseniltä perittävät maksut sekä vahvistettiin hallituksen laatima toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle. Nämä ovat luettavissa seuran jäsensivuilla.

Kokouksessa valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Uudeksi kommodoriksi valittiin Ossi Sivén ja uudeksi kiinteistökommodoriksi Arto Boman. Junioritoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Anna Mättö, järjestelytoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi Riitta Pettersson, kilpailutoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi Joni Päivinen ja koulutustoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi Antti Iire. Erovuorossa ollut Henrik Fogelholm jatkaa matkaveneilytoimikunnan puheenjohtajana.

Hallituksessa jatkavat myös Markus Mättö (1. varakommodori) ja Arja Soramäki (messutoimikunta).