Kuukausitiedote 11/2017

28.11.2017

KUOPION PURSISEURAN UUSI HALLITUS

Kuopion Pursiseuran sääntömääräinen syyskokous järjestettiin Pohjois-Savon Osuuspankin pankkisalissa tiistaina 21.11. Kokoukseen osallistui 58 seuran jäsentä.

Kokouksessa määrättiin jäseniltä perittävät maksut sekä vahvistettiin hallituksen laatima toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle. Nämä ovat luettavissa seuran jäsensivuilla.

Kokouksessa valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Uudeksi kommodoriksi valittiin Ossi Sivén ja uudeksi kiinteistökommodoriksi Arto Boman. Junioritoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Anna Mättö, järjestelytoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi Riitta Pettersson, kilpailutoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi Joni Päivinen ja koulutustoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi Antti Iire. Erovuorossa ollut Henrik Fogelholm jatkaa matkaveneilytoimikunnan puheenjohtajana.

Hallituksessa jatkavat myös Markus Mättö (1. varakommodori) ja Arja Soramäki (messutoimikunta).

KUOPION JÄRVIPELASTAJIEN TUKIKOHTAHANKE ESILLÄ SYYSKOKOUKSESSA

Syyskokouksessa keskusteltiin Kuopion Järvipelastajien tukikohtahankkeesta. Järvipelastajien tukikohtaa on esitetty rakennettavaksi Pirttiniemen vanhan saunan paikalle.

Kuopion Pursiseuran hallitus valtuutettiin sopimaan Kuopion Järvipelastajien kanssa hankkeen etenemisestä ja toteuttamisesta sekä neuvottelemaan Kuopion kaupungin kanssa tarvittavista luvista ja ehdoista. Saunalle tehdään myös kuntokartoitus.

Tukikohta-asia on ollut esillä aiemmin syyskokouksessa 2016 ja vuosikokouksessa 2017. Hallitus tiedottaa jäsenistöä hankkeen edistymisestä.

SYYSKOKOUKSESSA MUISTETTIIN VUODEN AIKANA ANSIOITUNEITA

Seuran syyskokouksen yhteydessä palkittiin ansioituneita jäseniä. Pekka Humalalle myönnettiin seuran kunniajäsenen arvo. Simo Kokko nimettiin Tukikippariksi nro 85, Sami Lehtonen Tukikippariksi nro 86 ja Mikko Kuparinen Tukikippariksi nro 87.

Matkaveneilytoimikunta julkisti vuoden veneilijäperheen palkinnon saajaksi TuukkaAnne-ChristineEinoVäinö ja Tuomo Tinkalan.

Kilpailu- ja junioritoimikunta palkitsivat Erik-Mikael Erikssonin (matkavene), Joni Päivisen (laser) ja Pihla Mätön (opti) mestariviireillä osoituksena menestymisestä kilpailukauden aikana.

Junioritoimikunta palkitsi Kaapo Mätön KuoPS harrastuspokaali –kiertopalkinnolla ja Johanna Kylmäojan Vuoden kevytvenepurjehtija –kiertopalkinnolla. Osuuspankin stipendit myönnettiin Aaro SilvastilleCarla Päiviselle ja Alvar Kuustoselle.

Kilpailutoimikunta palkitsi Antti Järvenpään Seilorin taulu –kiertopalkinnolla ja Henri Humalan Haastajan kiulu –kiertopalkinnolla.

JARI HAMSTRÖM VALITTIIN SAIMAAN ALUEEN VUODEN PURJEHTIJAKSI

Kuopion Pursiseuran Jari Hamström on valittu Saimaan alueen vuoden purjehtijaksi Varkaudessa 28.10. järjestetyillä veneilypäivillä.

Jari on hallitseva Pohjoismaiden mestari 505-luokassa ja myös Suomen mestari. Jari on harrastanut purjehdusta yli 30 vuotta ja kilpaillut aktiivisesti Saimaa Rankingissa niin kipparina kuin miehistön jäsenenäkin.

KEVYTVENEILIJÖIDEN TALVILEIRI TAHKOLLA TAMMIKUUSSA

Kuopion Pursiseura ja SPV järjestävät Tahkolla kevytvenepurjehtijoiden perinteisen talvileirin 12.-14.1.2018. Leiri on avoin kaikille SPV:n jäsenseurojen kevytveneilijöille.

Lisätietoa leiristä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä

VASTAA KYSELYYN JA VOITA!

Kallavesj'-messut on Kuopion Pursiseuran järjestämä veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan suurtapahtuma. Kallavesj'-messujen tarkoitus on edistää veneilyä ja tuoda KuoPS:n toimintaa tutuksi suurelle yleisölle.

Tapahtuman taloudellinen vaikutus seuran toimintaan on merkittävä. Kallavesj'-messuista saatu tuotto on mahdollistanut monta seuralle tärkeää investointia vuosien varrella ja sillä on ollut vaikutusta myös jäsenmaksuihin. Ilman messuista saatavia tuottoja, jäsenmaksut olisivat selvästi korkeammat.

Tapahtuman järjestelyihin on osallistunut vuosittain yli 100 vapaaehtoista seuran jäsentä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta jatkaa tehtävissään, joten haluamme kartoittaa jäsenten mahdollisuuksia osallistua Kallavesj'-messujen järjestelyihin tulevaisuudessa.

Vastaa siis alla olevan linkin kautta löytyvään lyhyeen kyselyyn. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Kyselyyn vastaamalla voit antaa myös ideoita messujen kehittämiseksi.

Kiitos jo etukäteen!

Kyselyyn pääset vastaamaan klikkaamalla tästä

P.S. Kyselyä saa jakaa eteenpäin myös muiden perheenjäsenten vastattavaksi.

KUOPION PURSISEURAN MOBIILIJÄSENKORTTI

Kuopion Pursiseura on ottanut käyttöönsä mobiilijäsenkortin. Seuran jäsenet saavat kortin avulla etuja yhteistyökumppaneilta ja se toimii myös erinomaisena informaatiokanavana.

Lisätietoja ja kortin latausohjeet löydät seuran nettisivuilta osoitteesta: www.kuopionpursiseura.fi/jasenkortti

TULEVIA TAPAHTUMIA

Joulukuu