Kuukausitiedote 2/2018

26.2.2018

VUODEN VENEILYTEKO 2017 SAIMAAN PURSISEUROJEN RETKISATAMAYHTEISTYÖLLE

Veneilytoimittajat ry palkitsi 9.2.2018 Vene 18 Båt -messuilla Vuoden Veneilyteko -palkinnolla Saimaan pursiseurojen retkisatamayhteistyön. Palkinnon haki Jan Jansson. Yhteistyöllä on onnistuttu pysäyttämään Metsähallituksen Saimaan retkisatamaverkoston merkittävän supistamisen ja luotu toiminta- ja rahoitusmalli retkisatamien ylläpitoon.

UUSI KESKUSTELUFOORUMI KUOPS:N JÄSENILLE

Kuopion Pursiseuran jäsenille on luotu suljettu Facebook-ryhmä. Ryhmä toimii keskustelufoorumina ja (epävirallisena) informaatiokanavana. Ryhmässä voi julkaista myös myydään/ostetaan -ilmoituksia. Ryhmään pääset liittymään osoitteessa: www.facebook.com/groups/KuoPS

SINUSTAKO VENEILYKOULUTTAJA?

Kuopion Pursiseuran koulutustoimikunta hakee uusia koulutustoiminnasta kiinnostuneita jäseniä, jotta seuran monipuolinen koulutustarjonta pystytään takaamaan myös tulevaisuudessa. Uusilta kouluttajilta ei vaadita omaa venettä ja heille järjestetään tarvittava koulutus. Jos olet kiinnostunut kouluttajatoiminnasta, ota yhteyttä Antti Iireen 044 785 6925, iireantti(at)gmail.com.

UUSIA JÄSENETUJA MOBIILIJÄSENKORTILLA

Kuopion Pursiseuran jäsenille on tullut uusia jäsenetuja. Edut saat käyttöösi lataamalla seuran mobiilijäsenkortin puhelimeesi. Lisätietoa mobiilijäsenkortista ja latausohjeet löydät seuran nettisivuilta: www.kuopionpursiseura.fi/jasenkortti

KUOPION PURSISEURAN VUOSIKOKOUS

Kuopion Pursiseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään Luotsi-toimintakeskuksessa Pirttiniemessä (Vesitie 17) tiistaina 20.3.2018 klo 19.00 alkaen.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 12. §:ssä tarkoitetut asiat kuten toimintakertomus ja tilinpäätös ja sen vahvistaminen.

Kokouksen esityslista ja muu kokousmateriaali tulee nähtäville seuran jäsensivuille maaliskuun aikana.

Kahvitarjoilun järjestämisen takia pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen ma 12.3.2018 mennessä sähköpostitse kuops(at)kuopionpursiseura.fi tai puhelimitse 040 760 0446.

MUISTA ILMOITTAUTUA MESSUTALKOISIIN

Kallavesj'-messujen järjestäminen on kuulunut Kuopion Pursiseuran toimintaan jo vuodesta 1964 lähtien ja ensi kevään messujen ajankohdaksi on ankkuroitu 6.-8.4.2018.

Nyt jo 55. kerran järjestettävän tapahtuman onnistumisen edellytyksenä on seuran jäsenten aktiivinen osallistuminen erilaisiin talkootyötehtäviin messujen järjestelyissä.

Tarjolla on monenlaista tekemistä niin rakentamisessa ennen messuja, messujen aikana kuin messujen jälkeen purkuhommissakin. Messujen aikana tekemistä on mm. ravintolassa, sähkötöissä, infopisteessä jne. Kaikille löytyy varmasti mielekästä ja tärkeää tekemistä ja pienikin apu on tarpeen.

Lue lisää seuran nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan: www.kuopionpursiseura.fi/messutalkoot

PERINTEISET PILKKIKILPAILUT JÄRJESTETÄÄN JÄLLEEN

Matkaveneilytoimikunta järjestää jo perinteeksi muodostuneen pilkkikilpailun Pirttiniemessä la 24.3. Luvassa on pilkkimistä ja hauskaa yhdessäoloa hyvässä seurassa.

Ohjelma:

Klo 11.00-11.30: Ilmoittautuminen Luotsissa
Klo 11.30-13.00: Onkimisaika
Klo 13.00 alkaen: Pullakahvit ja palkintojenjako

Päivän päätteeksi mahdollisuus saunomiseen.

Pilkkikilpailussa aikuisten ja lasten sarjat. Omat välineet mukaan ja jäille meno tietysti omalla vastuulla.

Kahvitarjoilun takia pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta ennakkoon maanantaihin 19.3. mennessä kuops(at)kuopionpursiseura.fi / 040 760 3446.

Aurinkoinen kevätsää on tilattu, tulkaa mukaan tapaamaan tuttuja ja tartuttamaan uskoa kevään tulosta!

MERI-VHF KOULUTUS JA TUTKINTO

Luotsi-toimintakeskuksessa järjestetään Meri-VHF koulutus keskiviikkona 11.4. ja tutkinto keskiviikkona 18.4. Kouluttajana toimii Martti Lehtinen. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

SKUUTTI PURJEHDUSKOULU ALKAA HUHTIKUUSSA

Kuopion Pursiseuran purjehduskoulu Skuutti on järjestänyt kaikille avoimia purjehtijakursseja jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Kurssi järjestetään tänä vuonna kokonaisuudessaan Pirttiniemessä. Teoriaosuus järjestetään 17.4.-15.5. ja käytännön osuus 8.-10.6. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Maaliskuu

17.-18.3. Katsastajakurssi Kuopiossa
Ti 20.3. Vuosikokous
La 24.3. Pilkkikilpailut

Huhtikuu

6.-8.4. Kallavesj'-messut