Kaapo Mättö EM-kisoihin!

25.5.2018

Optimistijollien kansainvälisten arvokilpailujen Suomen edustajat valittiin kahden toukokuussa järjestetyn karsintakilpailun perusteella. Ensimmäinen kilpailu purjehdittiin Espoossa EMK:n järjestämänä ja toinen karsintakilpailu purjehdittiin Helsingin Kulosaaren edustalla BS:llä.

Kuopion Pursiseuran Kaapo Mättö purjehti erinomaiset karsintakilpailut lyöden itsensä vakuuttavasti Suomen kärkikymmenikköön sijoittuen karsintojen kahdeksanneksi. Se tarkoitti Kaapon valintaa Suomen EM-joukkueeseen. Kaapon menestys on kuopiolaisessa optimistijollapurjehduksessa poikkeuksellisen hienoa, sillä hän on seuramme ensimmäinen EM-tason optimistijollapurjehtija 35 vuoteen.

Toivotamme Kaapolle menestystä ja isoja elämyksiä kesäkuussa Hollannissa järjestettäviin kisoihin!

Tulevana viikonloppuna Kaapo ja koko KuoPS:n optimistijollapurjehtijoiden kilparyhmä osallistuu kotivesillä järjestettävään kansalliseen ranking-kilpailuun. Muu kilparyhmä tavoittelee vielä paikkaa Pohjoismaisiin mestaruuskilpailuihin, joihin hyvällä suorituksella kotikisoissa voi vielä aueta ovet.

Joni Päivinen
Kilpailutoimikunnan pj.