Tervetuloa Vehmersalmelle!

15.6.2018

Hyvät veneilijät!

Ensi vuonna Kuopion Pursiseura täyttää kunniakkaat 130 vuotta. Juhlatoimikunta on päättänyt, että vuoden 2019 juhlavuoden päätapahtuma on Vehmersalmella 30.6.2019!

Tapahtumalla on vahvat lähtökohdat vesiteiden merkityksestä Suomen asuttamiseen ja kirkon vaikutuksesta kansamme sivistämiseen. Jokaisen vesiteiden varrella sijaitsevan kirkon torni on kautta aikojen piirtynyt ensimmäisenä lähestyvän veneilijän näkökenttään.

Tapahtuman ohjelmaa kehitellään parhaillaan juhlatoimikunnassa ja teema julkistetaan viimeistään seuran syyskokouksen toimintasuunnitelmassa.

Lauantaina 30.6. tänä vuonna Lions Club Vehmersalmi ja vehmersalmelaiset toivottavat kaikki veneilijät viettämään mukavaa iltapäivää ja iltaa Vehmersalmen satamaan. Alueella on monimuotoista Vehmersalmi-päivien ohjelmaa ja paikallisen Lions Clubin järjestämä jokavuotinen ”Vesjperä” ilta.

Vesjperän ohjelmassa on mm rantakalaa ja puhvetti, musiikkia (The Peepless), taikuri Olli Minkkinen ja Esterin julkistaminen. Vesjperän ohjelma alkaa 17.00, mutta alueella on tapahtumia koko iltapäivän, mm lasten katumaalauskilpailu!

Hyvä veneilijä, paremman tekemisen puutteessa poikkea laituriin, joko yöksi tai muuten vain. Laituritilaa löytyy runsaasti. Samalla tutustut pursiseuran tulevan juhlavuoden päätapahtumapaikkaan ja paikkakuntaan. Onhan meidän hieno Jänissalon saaritukikohtakin perustettu aikanaan Vehmersalmen kunnan alueelle.

Tervetuloa Vehmersalmelle!

Jorma Päivinen