KUOPIO VENEILEE - UIVA VENENÄYTTELY 4.8.2018

3.8.2018

Kuopion Pursiseura järjestää yhdessä venealan yrittäjien kanssa Kuopio Veneilee –tapahtuman lauantaina 4.8.2018 klo 10-16.

Tapahtumassa kävijät pääsevät tutustumaan markkinoiden uusimpiin venemalleihin ja erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin. Menossa on mukana venealan yrittäjiä sekä muita toimijoita ja tahoja.

Kuopio Veneilee –tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa ja tapahtumapaikkana toimii Hotelli Scandicin ranta (Satamakatu 1, 70100 Kuopio).

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Menossa mukana:

• Kone & Vene Center
  • Konesolmu Oy Bella Center
  • Kuopion Järvipelastajat
  • Kuopion Pursiseura
  • Mapon
  • Moto3
  • OP Pohjois-Savo
  • Ville Vene
  • Yamaha Center

www.kuopioveneilee.fi

SUNSENTS KUOPIO 2.-4.8.2018

Kuopio Veneilee -tapahtuman kanssa samana viikonloppuna Kuopion satamatorilla järjestetään kesän kuumin beach volley -tapahtuma Sunsets Kuopio. Luvassa on beach volleyn lisäksi liuta muita viihdyttäviä hyvän mielen urheilulajeja sekä aktiviteetteja. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

www.sunsetskuopio.com