Kuukausitiedote 9/2018

27.9.2018

KUOPS:N MESTARUUDET RATKESIVAT

Tiistai- ja keskiviikkopurjehdukset on saatu tämän kesän osalta päätökseen ja samalla ratkesivat myös seuran mestaruudet.

Matkaveneissä kokonaiskilpailun voiton vei Erik-Mikael Eriksson, optimistijollissa voittoon purjehti Kaapo Mättö ja lasereissa Joni Päivinen.

Tarkemmat tulokset löytyvät seuran nettisivuilta.

www.kuopionpursiseura.fi/kilpailutoiminta/tiistaipurjehdukset/
www.kuopionpursiseura.fi/kilpailutoiminta/keskiviikkopurjehdukset/

JÄRVIPELASTAJIEN TUKIKOHDAN RAKENTAMINEN ETENEE

Kuopion Järvipelastajien uuden tukikohdan rakentaminen Pirttiniemessä etenee suunnitellun aikataulun mukaisesti. Rakennuksen katto saadaan paikoilleen syyskuun loppuun mennessä ja tämän jälkeen asennetaan ikkunat ja lämpöeristeet. Harjakaisia vietetään vuoden lopulla ja käyttövalmiina rakennuksen pitäisi olla ensi keväänä veneilykauden alkaessa.

Mahdolliset tiedustelut hankkeen etenemisestä pyydetään esittämään Kuopion Pursiseuran kiinteistökommodori Arto Bomanille, 040 504 8170, arto.boman(at)gmail.com.

PERINTEINEN KARVALAKKIPURJEHDUS TULEVANA LAUANTAINA

Perinteinen Karvalakkipurjehdus purjehditaan lauantaina 29.9. Kipparikokous järjestetään Pirttiniemessä Luotsin edessä klo 10.00 ja lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 11.00.

Kilpailun ja palkintojen jaon jälkeen saunomista Millibaarissa Vehmersalmella. Paikan päällä on myös mahdollisuus ruokailuun (omakustanteinen).

Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita niin purje- kuin moottoriveneilijät!

Lisätietoja: Tero Hakkarainen, 050 379 3225

AVOMERILAIVURIKURSSI ALKAA LOKAKUUN LOPULLA

Kuopion Pursiseura järjestää avomerilaivurikurssin talvella 2018-2019. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään Luotsi-toimintakeskuksessa 30.10.2018 ja kurssi päättyy 12.4.2019 järjestettävään tutkintoon. Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumisohjeet löydät seuran nettisivuilta www.kuopionpursiseura.fi/koulutustoiminta/laivurikurssit/

VIELÄ EHDIT ILMOITTAUTUMAAN TOISEEN YHTEISNOSTOON

Tämän syksyn toinen yhteisnosto järjestetään lauantaina 13.10. Nostoon tulee ilmoittautua seuran toimistolle 3.10. mennessä.

Nostojärjestys ja tarkempi aikataulu tulee nähtäville seuran nettisivuille ja Pirttiniemen ilmoitustaululle viikkoa ennen nostopäivää.

Noston hinta on 65 € / vene (alle 18 t) ja 195 € / vene (yli 18 t). Erillisestä maston nostosta veloitetaan 35 €. Jälki-ilmoittautuneilta peritään 20 € lisämaksu.

Luotsi-toimintakeskuksessa toimii yhteisnostopäivinä kahvio.

Yhteisnostoon osallistujia (ja muitakin Pirttiniemessä liikkujia) pyydetään huomioimaan autojen pysäköinti Pirttiniemen alueella siten, ettei tukita nosturin kulkureittejä.

Pysäköintiä tulee välttää myös mastonostureiden ympärillä.

Talvipaikkakartta on nähtävillä seuran jäsensivuilla ja Pirttiniemen ilmoitustaululla.

PÄIVITETTY VENEREKISTERI JULKAISTU

Seuran venerekisteri on päivitetty ja se on luettavissa seuran jäsensivuilla. Rekisteriin on merkitty kesän aikana katsastetut veneet. Rekisteristä löytyvistä virheistä ja puutteista voi ilmoittaa seuran toimistolle.

SINUSTAKO KALLAVESJ'-MESSUJEN TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ?

Kallavesj'-messuille haetaan uutta turvallisuuspäällikköä edeltäjän siirtyessä ansaitulle "eläkkeelle" tehtävästä. Turvallisuuspäällikön tehtäviin kuuluu messujen mm. järjestyksenvalvonnan organisointi ja lupa-asioiden hoitaminen yhdessä messupäällikön kanssa. Jos kiinnostuit tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä seuran toimistolle 040 760 3446, kuops(at)kuopionpursiseura.fi.

PALAUTEKYSELY TUKIKOHDISTA

Kuopion Pursiseuralla on kolme tukikohtaa. Kotisatamana toimii Pirttiniemen tukikohta ja saaristotukikohtina Iivarinsalon ja Jänissalon tukikohdat.

Tukikohtia pyritään kehittämään jatkuvasti ja haluammekin kuulla nyt teidän seuran jäsenten mielipiteitä tukikohtien toimivuudesta ja kehittämismahdollisuuksista.

Vastaamalla alla olevan linkin kautta löytyvään lyhyeen kyselyyn, voit omalta osaltasi olla vaikuttamassa tukikohtien tulevaisuuteen.

www.kuopionpursiseura.fi/tukikohtakysely/

Vastausaika päättyy 18.11.2018.