Kevytvenepurjehduksen alkeisleiri aikuisille

Kuopion Pursiseura järjestää kevytvenepurjehduksen alkeisleirin aikuisille (yli 18-v.) Pirttiniemen tukikohdassa kesäkuun alussa.

Leirin tavoitteena on oppia turvallisen purjehduksen ja veneilyn perusteita Laserilla tai RS Feva XL:llä.

Leiri koostuu käytännön harjoitteista vesillä ja maissa sekä ytimekkäistä oppimistuokioista veneilytietouden parissa. Leiripäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15.

Osallistujien tulee olla uimataitoisia, mutta aiempaa veneilykokemusta, omaa venettä tai purjehdusvarusteita ei vaadita.

Leirin jälkeen on mahdollista jatkaa purjehdusharrastusta Kuopion Pursiseuran järjestämissä viikkoharjoituksissa. Leirin käyneet ovat tervetulleita myös kevytvenepurjehduksen jatkoleirille.

Seuraavan leirin ajankohta ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin.

Kuopion Pursiseuran 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi aikuisten alkeisleirille osallistuville liittymismaksu seuraan 0 € (norm. 100-200 €). Jäsenmaksu 90 €.