Kevytvenepurjehduksen alkeisleiri nuorille

Kuopion Pursiseura järjestää kevytvenepurjehduksen alkeisleirin 14-17-vuotiaille nuorille Pirttiniemen tukikohdassa kesäkuun alussa.

Leirin tavoitteena on oppia turvallisen purjehduksen ja veneilyn perusteita Laserilla tai RS Feva XL:llä.

Leiri koostuu käytännön harjoitteista vesillä ja maissa sekä ytimekkäistä oppimistuokioista veneilytietouden parissa. Leiripäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15.

Osallistujien tulee olla uimataitoisia, mutta aiempaa veneilykokemusta, omaa venettä tai purjehdusvarusteita ei vaadita.

Leirin jälkeen on mahdollista jatkaa purjehdusharrastusta Kuopion Pursiseuran järjestämissä viikkoharjoituksissa. Leirin käyneet ovat tervetulleita myös kevytvenepurjehduksen jatkoleirille.

Seuraavan leirin ajankohta ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin.

Kuopion Pursiseura tarjoaa seuran 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pelastusliivit kaikille lasten ja nuorten alkeisleireille osallistuville!