Leirit ja kurssit

Optimistijollapurjehduksen perusteet

Leiri I 4.-7.6.2018
Leiri II 11.-14.6.2018

Optimistijollapurjehduksen perusteet on suunnattu purjehduksesta ja veneilystä kiinnostuneille alle 15-vuotiaille uimataitoisille lapsille ja nuorille. Leirin tavoitteena on oppia yhdessä turvallisen purjehduksen ja veneilyn perusteita leikkien, pelien ja hauskanpidon lomassa.

Nelipäiväinen leiri koostuu käytännön harjoitteista vesillä ja maissa sekä ytimekkäistä oppimistuokioista veneilytietouden parissa. Aiempaa veneilykokemusta, omaa venettä tai purjehdusvarusteita ei vaadita. Leiripäivät (ma-to) alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00.

Leirin hinta on 150 € ja se sisältää lounaan ja välipalan leiripäivinä. Leirimaksu sisältää myös osallistumisoikeuden loppukauden harjoituksiin (uudet harrastajat) ja seuran kaluston käytön loppukauden harjoituksissa.

Kevytvenepurjehduksen iltakurssi

4.6.2018 / 11.6.2018 / 18.6.2018 / 25.6.2018

Kevytvenepurjehduksen iltakurssi on suunnattu purjehduksesta ja veneilystä kiinnostuneille yli 15-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Kurssi koostuu neljästä harjoitusillasta ja siellä opitaan kevytvenepurjehduksen perusteita Laserilla tai RS Feva XL:llä.

Aiempaa veneilykokemusta, omaa venettä tai purjehdusvarusteita ei vaadita. Harjoitukset alkavat klo 17.00 ja päättyvät klo 20.30.

Kurssin hinta on 120 € ja se sisältää iltapalat harjoitusiltoina. Kurssimaksu sisältää myös osallistumisoikeuden loppukauden harjoituksiin (uudet harrastajat) ja seuran kaluston käytön loppukauden harjoituksissa.

Jatkavien harrastajien leiri

11.-13.6.2018

Jatkavien harrastajien leiri on suunnattu kesällä 2018 tai aiemmin aloittaneille optimisti-, Laser- ja Feva-purjehtijoille. Leiriin sisältyy yöpyminen Iivarinsalon tukikohdassa 12.-13.6.

Kolmipäiväinen leiri koostuu käytännön harjoitteista vesillä ja maissa sekä ytimekkäistä oppimistuokioista veneilytietouden parissa. Leiripäivät (ma-ke) alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00.

Leirin hinta on 100 € ja se sisältää lounaan ja välipalan leiripäivinä. Leirimaksu sisältää myös seuran kaluston käytön loppukauden harjoituksissa.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake.

Move-leiri

18.-20.6.2018

Vesillä liikkumista ilman purjeita! Leiri on tarkoitettu veneilystä kiinnostuneille yli 10-vuotiaille, jotka haluavat oppia liikkumaan vesillä moottorivoimalla.

Kolmipäiväinen leiri koostuu käytännön harjoitteista vesillä ja maissa sekä ytimekkäistä oppimistuokioista veneilytietouden parissa. Aiempaa veneilykokemusta, omaa venettä tai purjehdusvarusteita ei vaadita. Leiripäivät (ma-ke) alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00.

Leirin hinta on 130 € ja se sisältää lounaan ja välipalan leiripäivinä.

Kevytvenepurjehtijoiden yönylileiri Iivarinsalossa

3.-5.8.2018

Tervetuloa perinteiselle Iivarinsalon leirille Kuopion Pursiseuran tukikohtaan

Kenelle: Kaikille kevytveneilyn harrastajille Saimaan alueella

Milloin: Leiri alkaa 3.8.2018 klo 16.30 ja päättyy 5.8.2018 klo 14

Missä: Lähtö Kuopion Pursiseuralta Luotsin edestä ja paluu samaan paikkaan. Leiri toteutuu Iivarinsalossa.

Mitä: Leirin tavoitteena on purjehtia paljon ja tutustuttaa lauantain aikana myös muita kuopiolaisia kevytveneisiin. Sekä tietenkin viettää aikaa purjehdushenkisten kanssa hienossa ympäristössä, myös uusiin lajin harrastajiin tutustuen!

Majoitus: Iivarinsalon tukikohdan talossa tai halutessa omassa teltassa.

Mitä tarvitset mukaan: Ulkona liikkumiseen soveltuvat treenivaatteet, vesillä liikkumiseen soveltuvat purjehdusvaatteet, muut henkilökohtaiset vaatteet ym. Purjehduskaluston kuljetuksesta sovitaan erikseen. Paljon purjehdusiloa ja intoa!

Hinta: 50 euroa sisältäen kyydit, majoituksen, ruokailut ja kaluston. Ilmoittautuminen viimeistään 31.7.2018 mennessä.

Lisätietoja: Sanni Kerman, 044 010 2347, sanni.kerman(at)gmail.com