Skuutti Purjehduskoulu

Kuopion Pursiseuran purjehduskoulu Skuutti on järjestänyt kaikille avoimia purjehtijakursseja jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Teoriaosuus järjestetään huhti-toukokuussa ja käytännön jakso kesäkuussa (teoriaosuuden suorittaminen on edellytyksenä käytännön jaksolle osallistumiselle). Kurssilla noudatetaan auktorisoidun koulutusjärjestelmän mukaista koulutusohjelmaa.

Kurssin ensisijaisena tavoitteena on johdattaa purjehduksen pariin ja antaa köliveneen miehistössä (gasti) tarvittavat teoreettiset ja käytännön tiedot ja taidot. Kurssin jälkeen on taito toimia veneessä mm. ohjaajana, purjeiden säätäjänä ja navigaattorina. Kurssi antaa valmiudet osallistua aktiivisesti kaikkeen siihen, mitä vesillä purjehduksen aikana tapahtuu.

Kurssille osallistuminen ei edellytä omaa venettä. Kurssin ohjelma sisältää purjehduksen lisäksi paljon muutakin, kaikkea turvalliseen veneilyyn ja hyviin merimiestapoihin liittyvää, mitä jokaisen vesillä liikkuvan on tiedettävä ja osattava myös käytännössä toteuttaa.


Ajankohta:

Teoria: huhti-toukokuu 2019
Käytäntö: kesäkuu 2019

Tarkempi ajankohta julkaistaan myöhemmin.

Paikka:

Luotsi-toimintakeskus, Pirttiniemi (Vesitie 17, 70460 Kuopio)

Osallistumismaksu:

Teoria 90 € (sis. SPV:n kirjan "Jeremy Evans: Purjehdustaidot" 223 sivua), käytäntö 150 €.

Ilmoittautuminen:

1.4.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Teoriaosuudelle mahtuu max. 20 osallistujaa, käytännön jaksolle 12-18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä (käytännön jakson max. osallistujamäärä tarkentuu myöhemmin).

Kouluttajat:

Pekka Granroth, Antti Iire, Jarmo Miettinen, Ari Pirnes ja Ari Virtanen

Lisätietoja:

Pekka Granroth
044 785 6941
pekka.granroth(at)savonia.fi


Ilmoittautumislomake

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.