Laser Purjehduksen perusteet

Kuopion Pursiseura järjestää Laser Purjehduksen perusteet -iltakurssin yli 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille Pirttiniemen tukikohdassa kesäkuun alussa.

Kurssin tavoitteena on oppia turvallisen purjehduksen ja veneilyn perusteita Laserilla.

Kurssi koostuu käytännön harjoitteista vesillä ja maissa sekä ytimekkäistä oppimistuokioista veneilytietouden parissa. Kurssikerrat alkavat klo 17 ja päättyvät klo 21.

Osallistujien tulee olla uimataitoisia, mutta aiempaa veneilykokemusta, omaa venettä tai purjehdusvarusteita ei vaadita.

Leirin jälkeen on mahdollista jatkaa purjehdusharrastusta Kuopion Pursiseuran järjestämissä viikkoharjoituksissa.

Kuopion Pursiseuran 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Laser Purjehduksen perusteet -kurssille osallistuville liittymismaksu seuraan 0 € (norm. 100-200 €).

Ajankohta:

3.-5.6. ja 10.-12.6.2019

Paikka:

Luotsi-toimintakeskus, Pirttiniemi (Vesitie 17, 70460 Kuopio, ks. ajo-ohjeet)

Osallistumismaksu:

150 € (sis. loppukauden harjoitusmaksun)

Ilmoittautuminen:

15.5.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Kouluttajat:

Tarmo Föhr ja Johanna Kylmäoja

Lisätietoja:

040 760 3446 / kuops(at)kuopionpursiseura.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Laser Purjehduksen perusteet -kurssille täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake.

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käsitellään ja tallennetaan Kuopion Pursiseuran rekisteriselosteen mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät täältä.

Haluan liittyä Kuopion Pursiseuran jäseneksi: *
Kuvauslupa: *

Jos olet alle 18-vuotias, täytä myös alla olevat tiedot.