Messukysely

Vastaa kyselyyn ja voita!

Kallavesj'-messut on Kuopion Pursiseuran järjestämä veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan suurtapahtuma. Kallavesj'-messujen tarkoitus on edistää veneilyä ja tuoda KuoPS:n toimintaa tutuksi suurelle yleisölle.

Tapahtuman taloudellinen vaikutus seuran toimintaan on merkittävä. Kallavesj'-messuista saatu tuotto on mahdollistanut monta seuralle tärkeää investointia vuosien varrella ja sillä on ollut vaikutusta myös jäsenmaksuihin. Ilman messuista saatavia tuottoja, jäsenmaksut olisivat selvästi korkeammat.

Tapahtuman järjestelyihin on osallistunut vuosittain yli 100 vapaaehtoista seuran jäsentä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta jatkaa tehtävissään, joten haluamme kartoittaa jäsenten mahdollisuuksia osallistua Kallavesj'-messujen järjestelyihin tulevaisuudessa.

Vastaa siis alla olevaan lyhyeen kyselyyn. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Arvonta suoritetaan 18.12. Kyselyyn vastaamalla voit antaa myös ideoita messujen kehittämiseksi.

Etsimme myös uusia yhteistyökumppaneita messuille. Jos tiedät yrityksiä tai muita tahoja, jotka haluaisivat näkyä ja kuulua messuilla, ota yhteyttä seuran toimistolle 040 760 3446 tai kuops(at)kuopionpursiseura.fi.

Kiitos jo etukäteen!

P.S. Kyselyä saa jakaa eteenpäin myös muiden perheenjäsenten vastattavaksi.