Minustako veneilijä?

Kuopion Pursiseura tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet veneilyn aloittamiselle järjestämällä veneilykoulutusta ja muuta toimintaa kaiken ikäisille ympäri vuoden. Alkuun pääset myös ilman omaa venettä.

Lapsille ja nuorille järjestetään kesäkaudella kevytveneleirejä ja -harjoituksia sekä kilpailutoimintaa. Talvikaudella järjestetään sisäharjoituksia sekä erilaisia teemailtoja. Aiempaa veneilykokemusta, omaa venettä tai purjehdusvarusteita ei vaadita, joten toimintaan on helppo tulla mukaan.

Aikuisille järjestetään monipuolista veneilykoulutusta, kilpailutoimintaa ja erilaisia koko perheen tapahtumia. Seuran gastipörssin kautta on mahdollista päästä kokeilemaan purjehdusta myös ilman omaa venettä.

Seuran jäsenten käytössä on kolme upeaa tukikohtaa ja Pirttiniemen tukikohdassa on tarjolla vapaita venepaikkoja seuran jäsenten veneille.

Lisätietoa Kuopion Pursiseuran jäsenyydestä ja jäseneduista löydät täältä.