Minustako veneilijä?

Veneily on harrastus, joka tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Veneilyssä yhdistyvät liikunta, rentoutuminen, luonnosta nauttiminen sekä yhdessäolo perheen ja ystävien kanssa.

Kuopion Pursiseura tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet veneilyn aloittamiselle järjestämällä veneilykoulutusta ja muuta toimintaa kaiken ikäisille ympäri vuoden.

Uusille veneilijöille suunnatuilla kursseilla ei vaadita aiempaa veneilykokemusta tai omaa venettä.

TUTUSTU VENEILYYN -KURSSI

Tutustu veneilyyn -kurssilla tutustutaan veneilyn perusteisiin niin moottori- kuin purjeveneellä. Kurssi soveltuu erinomaisesti kaikille veneilystä kiinnostuneille. Lue lisää täältä.

VENEILIJÄKURSSI

Veneilijäkurssi antaa valmiudet hallittuun ja itsenäiseen harjoitteluun ja kokemuksen kartuttamiseen suojaisilla vesialueilla hyvissä olosuhteissa. Lue lisää täältä.

LASTEN PURJEHDUSKOULU

7-13-vuotiaille suunnatussa Lasten purjehduskoulussa opetellaan turvallisen purjehduksen ja veneilyn perusteita optimistijollalla. Lue lisää täältä.

NUORTEN JA AIKUISTEN PURJEHDUSKOULU

Yli 13-vuotiaille suunnatussa Nuorten ja aikuisten purjehduskoulussa opetellaan turvallisen purjehduksen ja veneilyn perusteita laserilla. Lue lisää täältä.

Liity hyvään seuraan - Kuopion Pursiseuraan!

Kuopion Pursiseura on vuonna 1889 perustettu veneilyseura, jonka perustehtävänä on vesillä liikkumisen ja siihen liittyvien urheilumuotojen edistäminen sekä veneilijöiden yhteisöllisyyden lisääminen.

Seura tarjoaa jäsenilleen monipuolisia jäsenetuja:

  • Monipuolista veneilykoulutusta
  • Aktiivista harrastus- ja kilpailutoimintaa
  • Veneiden katsastustoimintaa
  • Koko perheen veneilytapahtumia
  • Kolme upeaa tukikohtaa
  • Vapaita venepaikkoja edulliseen hintaan
  • Ja paljon muuta...

Kuopion Pursiseuran jäsenyyttä voivat hakea kaikki veneilystä ja pursiseuratoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Lisätietoa jäsenyydestä ja jäseneduista löydät täältä.