Opti Purjehduksen perusteet

Kuopion Pursiseura järjestää Opti Purjehduksen perusteet -leirin 7-13-vuotiaille lapsille Pirttiniemen tukikohdassa kesäkuun alussa.

Leirin tavoitteena on oppia turvallisen purjehduksen ja veneilyn perusteita optimistijollalla leikkien, pelien ja hauskanpidon lomassa.

Leiri koostuu käytännön harjoitteista vesillä ja maissa sekä ytimekkäistä oppimistuokioista veneilytietouden parissa. Leiripäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15.

Osallistujien tulee olla uimataitoisia, mutta aiempaa veneilykokemusta, omaa venettä tai purjehdusvarusteita ei vaadita.

Leirin jälkeen on mahdollista jatkaa purjehdusharrastusta Kuopion Pursiseuran järjestämissä viikkoharjoituksissa.

Kuopion Pursiseuran 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Opti Purjehduksen perusteet -leirille osallistuville pelastusliivit ilmaiseksi.

Ajankohta:

10.-14.6.2019

Paikka:

Luotsi-toimintakeskus, Pirttiniemi (Vesitie 17, 70460 Kuopio, ks. ajo-ohjeet)

Osallistumismaksu:

150 € (sis. lounaan ja välipalan leiripäivinä, jäsenmaksun sekä loppukauden harjoitusmaksun)

Ilmoittautuminen:

15.5.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Kouluttajat:

Ella Hirvonen, Martti Kerman ja Alvar Kuustonen

Lisätietoja:

040 760 3446 / kuops(at)kuopionpursiseura.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Opti Purjehduksen perusteet -leirille täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake.

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käsitellään ja tallennetaan Kuopion Pursiseuran rekisteriselosteen mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät täältä.

Haluan liittyä Kuopion Pursiseuran jäseneksi: *
Kuvauslupa: *