Jäsenyys

Kuopion Pursiseuran jäsenyyttä voivat hakea kaikki veneilystä ja pursiseuratoiminnasta kiinnostuneet henkilöt.

Jäsenyyttä voi hakea täyttämällä jäsenhakemuksen tai ottamalla yhteyttä seuran toimistolle 040 760 3446, kuops(at)kuopionpursiseura.fi.

Jäsen- ja liittymismaksujen suuruudet löydät täältä. Liittymismaksu hoituu tarpeen vaatiessa kolmen vuoden osamaksulla.

Varsinainen jäsen
Kuopion Pursiseuran varsinaisena jäsenenä Sinulla on käytettävissä monipuoliset jäsenedut kuten kolme upeaa tukikohtaa, vartioidut venepaikat ja Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tapaturmavakuutus. Varsinaisilla jäsenillä on myös mahdollisuus vuokrata Pirttiniemen huvilaa edulliseen jäsenhintaan. Varsinaisen jäsenen on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Perhejäsen
Kuopion Pursiseuran perhejäseneksi voi liittyä seuran varsinaisen jäsenen aviopuoliso tai varsinaisen jäsenen ilmoituksesta tämän kanssa pysyvästi yhteistaloudessa asuva henkilö. Perhejäsenyyteen sisältyy Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tapaturmavakuutus.

Juniorijäsen
Kuopion Pursiseuran juniorijäsenyyttä voivat hakea alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret. Juniorijäsenyyteen sisältyy Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tapaturmavakuutus. Juniorijäsenillä on myös mahdollista hakea venepaikkaa.

Kannatusjäsen
Liittymällä seuran kannatusjäseneksi Sinulla on erinomainen mahdollisuus tukea seuran toimintaa. Kannatusjäseninä voivat toimia sekä yksittäiset henkilöt että oikeuskelpoiset yritykset ja yhteisöt.

Lisätietoa yhteistyökumppaneidemme tarjoamista jäseneduista löydät täältä.