Jäsenyys

Kuopion Pursiseuran jäsenyyttä voivat hakea kaikki veneilystä ja pursiseuratoiminnasta kiinnostuneet henkilöt.

Jäsenyyttä voi hakea täyttämällä jäsenhakemuksen tai ottamalla yhteyttä seuran toimistolle 040 760 3446, kuops(at)kuopionpursiseura.fi.

Varsinainen jäsen
Kuopion Pursiseuran varsinaisena jäsenenä Sinulla on käytettävissä monipuoliset jäsenedut kuten kolme upeaa tukikohtaa, edulliset ja turvalliset venepaikat sekä tapaturmavakuutus. Varsinaisen jäsenen on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Perhejäsen
Kuopion Pursiseuran perhejäsenyyttä voivat hakea seuran jäsenten aviopuolisot tai jäsenen ilmoituksesta tämän kanssa yhteistaloudessa asuvat henkilöt. Perhejäsenillä ei ole oikeutta henkilökohtaiseen venepaikkaan seuran kotisatamassa, mutta muutoin heillä on käytettävissä samat jäsenedut kuin varsinaisilla jäsenillä.

Juniorijäsen
Kuopion Pursiseuran juniorijäsenyyttä voivat hakea alle 18-vuotiaat henkilöt. Juniorijäsenillä on käytettävissä samat jäsenedut kuin varsinaisilla jäsenillä.

Kannatusjäsen
Liittymällä seuran kannatusjäseneksi Sinulla on erinomainen mahdollisuus tukea seuran toimintaa. Kannatusjäseninä voivat toimia sekä yksittäiset henkilöt että oikeuskelpoiset yritykset ja yhteisöt.

Jäsen- ja liittymismaksujen suuruudet löydät täältä. Liittymismaksu hoituu tarpeen vaatiessa kolmen vuoden osamaksulla.

Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta ja muista Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tarjoamista jäseneduista löydät täältä.

Kuopion Pursiseuran jäsensivut Facebookissa: www.facebook.com/groups/KuoPS