Jäsenyys

Kuopion Pursiseuran jäsenyyttä voivat hakea kaikki veneilystä ja pursiseuratoiminnasta kiinnostuneet henkilöt.

Seuran jäseniltä peritään liittyessä liittymismaksu sekä vuosittainen jäsenmaksu. Maksujen suuruudet löydät täältä.

Jäsenyyttä voi hakea täyttämällä jäsenhakemuksen tai ottamalla yhteyttä seuran toimistolle.

Varsinainen jäsen
Kuopion Pursiseuran varsinaisena jäsenenä Sinulla on käytettävissä monipuoliset jäsenedut kuten kolme upeaa tukikohtaa, edulliset ja turvalliset venepaikat, Pirttiniemen huvilan vuokraus etuhintaan (-50 %) ja tapaturmavakuutus. Varsinaisen jäsenen on oltava 25 vuotta täyttänyt. 

Nuorisojäsen
Kuopion Pursiseuran nuorisojäsenyyttä voivat hakea 18-24-vuotiaat henkilöt. Nuorisojäsenillä on käytettävissä samat jäsenedut kuin varsinaisilla jäsenillä.

Juniorijäsen
Kuopion Pursiseuran juniorijäsenyyttä voivat hakea alle 18-vuotiaat henkilöt. Juniorijäsenillä on käytettävissä samat jäsenedut kuin varsinaisilla jäsenillä. 

Miehistöjäsen
Kuopion Pursiseuran miehistöjäsenyyttä voivat hakea henkilöt, jotka ovat osaomistajina jossakin seuran venerekisteriin merkityssä veneessä tai jotka muutoin pääsääntöisesti veneilevät toisen omistuksessa olevalla veneellä. Miehistöjäsenillä ei ole oikeutta henkilökohtaiseen venepaikkaan seuran kotisatamassa, mutta muutoin heillä on käytettävissä samat jäsenedut kuin varsinaisilla jäsenillä. 

Perhejäsen
Kuopion Pursiseuran perhejäsenyyttä voivat hakea seuran jäsenten aviopuolisot tai jäsenen ilmoituksesta tämän kanssa yhteistaloudessa asuvat henkilöt. Perhejäsenillä ei ole oikeutta henkilökohtaiseen venepaikkaan seuran kotisatamassa, mutta muutoin heillä on käytettävissä samat jäsenedut kuin varsinaisilla jäsenillä. 

Kannatusjäsen
Liittymällä seuran kannatusjäseneksi Sinulla on erinomainen mahdollisuus tukea seuran toimintaa. Kannatusjäseninä voivat toimia sekä yksittäiset henkilöt että oikeuskelpoiset yritykset ja yhteisöt.

Kuopion Pursiseura on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseura. SPV:n tarjoamat jäsenedut löydät täältä.