Jäsenedut

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat edut seuran jäsenille. Edut saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia. Lisätietoa mobiilijäsenkortista löydät täältä.

Suomen Purjehdus ja Veneily

Suomen Purjehdus ja Veneily ry tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille useita jäsenetuja, kuten tapaturmavakuutuksen ja Nautic-jäsenlehden.

www.spv.fi/teema/jasenedut

Pirttiniemen huvila

Kuopion Pursiseuran jäsenille (varsinaiset jäsenet) huvilan vuokraus edulliseen jäsenhintaan 250 € / vrk.

www.kuopionpursiseura.fi/pirttiniemen-huvila

Cityvarasto

Kuopion Pursiseuran jäsenille vakuutus kaupan päälle varaston vuokrauksen yhteydessä.

www.cityvarasto.fi

Kuljetus Tero Tiihonen Oy

Kuopion Pursiseuran jäsenille 5 % alennus veneiden nostoista.

www.kuljetusterotiihonen.fi

Männistön Teboil

Kuopion Pursiseuran jäsenille kahvi ja munkki jäsenhintaan: kahvi 1,30 €, munkki 1,50 €.

www.mannistonautohuolto.fi

Männistön Autovuokraus

Kuopion Pursiseuran jäsenille 10 % alennus autojen vuokrauksesta.

www.mav.fi

Kuopion Takuutarra

Kuopion Pursiseuran jäsenille 10 % alennus veneen rekisterinumerotarroista ja -kilvistä sekä veneen merkintätarroista.

www.kuopiontakuutarra.fi

RTV

Kuopion Pursiseuran jäsenille alennukset Veneziani- ja Hempel- venetuotteista sekä maalaustarvikkeista.

www.rtv.fi

Suomen Akut

Kuopion Pursiseuran jäsenille 10 % alennus TAB-akuista.

www.suomenakut.fi

Kopola Varastointipalvelut

Kuopion Pursiseuran jäsenille 5 % alennus veneen säilytyksen ja huollon loppusummasta.

www.kopola.fi

Savon Palokalusto