Jäsenedut

SPV:n jäsenedut!

Suomen Purjehdus ja Veneily ry tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille useita erilaisia jäsenetuja, kuten tapaturmavakuutuksen ja Nautic-lehden.

Lisätietoa eduista löydät täältä.

www.spv.fi

Pirttiniemen huvilan vuokraus edulliseen jäsenhintaan!

Etsitkö juhla- tai kokoustilaa?

Pirttiniemen huvila tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Kuopion Pursiseuran jäsenillä on mahdollista vuokrata huvilaa ja saunaa edulliseen jäsenhintaan: huvila 250 € / vrk, sauna 50 € / ilta.

Tiedustelut ja varaukset: 040 760 3446 / kuops(at)kuopionpursiseura.fi

Jäsenedut Männistön Teboililta!

Kuopion Pursiseuran jäsenille:

Kahvi 1,30 €
Munkki 1,50 €

Alennukset saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

www.mannistonautohuolto.fi

Tarrat ja kilvet -10%

Kuopion Pursiseuran mobiilijäsenkortin omaaville veneen rekisterinumerotarrat ja -kilvet sekä veneen merkintätarrat -10%.

Tarjous on voimassa joulukuun 2017 loppuun saakka.

Aukioloaikamme: ma-pe 9-15

www.kuopiontakuutarra.fi

Keilausta ja lounasta jäsenhintaan Bowl D1neristä!

Yhteistyökumppanimme Bowl D1ner tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille keilausta ja lounasta sopimushinnoin. Alennukset saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

Hohtokeilaus, ratamaksu / 1 h:

- ma-to 12 € (norm. 25 €)
- pe-la 30 € (norm. 35 €)
- su 12 € (norm. 20 €)

Kenkävuokra 1 € / hlö (norm. 2 € / hlö)

Päivän lounas klo 11.00-14.00:

- 9,50 € (norm. 10 €)

www.bowld1ner.fi

Jäsenedut Puijon Väristä!

Yhteistyökumppanimme Puijon Väri tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille alennukset Veneziani- ja Hempel- venetuotteista sekä maalaustarvikkeista. Alennukset saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

www.rtv.fi

TAB-akut veneisiin -10%

Yhteistyökumppanimme Suomen Akut tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille 10 % alennuksen TAB-akuista. Alennuksen saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

www.suomenakut.fi

Sternaco-testit!

Haluatko tietää, asuuko polttoainetankissasi dieselbakteeri tai löytyykö vesitankistasi hiivaa, hometta tai kolibakteereja? Ota yhteyttä Foxuun ja varaa veneellesi Sternaco-testi!

Vielä löytyy myös katsastusvarusteisiin kuuluvia vesitiiviitä IPX8-kännykkäkoteloita.

www.sternaco.com

KallanTarvikkeelta turvaa veneellesi!

MAUS Xtin Klein -sammuttimet 79 € / kpl. Ei likaa käytettäessä venettä eikä tuhoa elektroniikkaa.

Meiltä myös Fend-Fix -lepuuttajan pikakiinnikkeet ja kiinnitysköysiin Bungy-joustinkumit.

www.kallantarvike.fi