Jäsenedut

SPV:n jäsenedut!

Suomen Purjehdus ja Veneily ry tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille useita erilaisia jäsenetuja, kuten tapaturmavakuutuksen ja Nautic-lehden.

Lisätietoa eduista löydät täältä.

www.spv.fi

Pirttiniemen huvilan vuokraus edulliseen jäsenhintaan!

Etsitkö juhla- tai kokoustilaa?

Pirttiniemen huvila tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Kuopion Pursiseuran jäsenillä (varsinaiset jäsenet) on mahdollista vuokrata huvilaa ja saunaa edulliseen jäsenhintaan: huvila 250 € / vrk, sauna 50 € / ilta.

Tiedustelut ja varaukset: 040 760 3446 / kuops(at)kuopionpursiseura.fi

Veneiden nostot -5%

Yhteistyökumppanimme Kuljetus Tero Tiihonen Oy tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille 5 % alennuksen veneiden nostoista.

www.kuljetusterotiihonen.fi

Jäsenedut Männistön Teboililta!

Kuopion Pursiseuran jäsenille:

Kahvi 1,30 €
Munkki 1,50 €

Alennukset saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

www.mannistonautohuolto.fi

Autojen vuokraus -10%

Yhteistyökumppanimme Männistön Autovuokraus tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille 10% alennuksen autojen vuokrauksesta kaikista ajoneuvoluokista. Alennuksen saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

www.mav.fi

Tarrat ja kilvet -10%

Kuopion Pursiseuran mobiilijäsenkortin omaaville veneen rekisterinumerotarrat ja -kilvet sekä veneen merkintätarrat -10%.

Tarjous on voimassa joulukuun 2018 loppuun saakka.

Aukioloaikamme: ma-pe 9-15

Uutta ilmettä veneeseen ja kotiin! Meiltä DI-NOC -sisustustarrat. Saatavana puu-, hiilikuitu- ja nahkajäljitelmänä.

www.kuopiontakuutarra.fi

Keilausta ja lounasta jäsenhintaan Bowl D1neristä!

Yhteistyökumppanimme Bowl D1ner tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille keilausta ja lounasta sopimushinnoin. Alennukset saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

Hohtokeilaus, ratamaksu / 1 h:

- ma-to 12 € (norm. 25 €)
- pe-la 30 € (norm. 35 €)
- su 12 € (norm. 20 €)

Kenkävuokra 1 € / hlö (norm. 2 € / hlö)

Päivän lounas klo 11.00-14.00:

- 9,50 € (norm. 10 €)

www.bowld1ner.fi

Jäsenedut Puijon Väristä!

Yhteistyökumppanimme Puijon Väri tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille alennukset Veneziani- ja Hempel- venetuotteista sekä maalaustarvikkeista. Alennukset saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

www.rtv.fi

TAB-akut veneisiin ja ajoneuvoihin -10%

Yhteistyökumppanimme Suomen Akut tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille 10 % alennuksen TAB-akuista. Alennuksen saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

www.suomenakut.fi

Jäsenedut Sternacolta!

Helppokäyttöiset mikrobitestit DIESEL ja WATER 40 € / kpl.

UUTTA! Sinilevän pikatesti löytää myrkyllisen sinilevän 20 minuutissa. 3 kpl paketti 45 €.

Testit löytyvät myös verkkokaupasta.

Hyvät ja edulliset Planar-lämmittimet veneasennussarjalla alk. 560 €.

Tilaukset ja tiedustelut: info@sternaco.com tai Foxu 044 238 5533

www.sternaco.com

Veneen säilytys ja huolto -5%

Olemme täyden palvelun venesäilytys ja -huolto, hoidamme ammattitaidolla veneesi säilytyksen, huollon, kiillotukset ja muut tarvittavat toimet. Meiltä saat tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin. Olemme valtuutettu Volvo Penta huolto.

Kuopion Pursiseuran jäsenille säilytyksen ja huollon loppusummasta 5% alennus.

www.kopola.fi

Jäsenedut Savon Palokalustolta!

Yhteistyökumppanimme Savon Palokalusto Ky tarjoaa Kuopion Pursiseuran jäsenille Odeo Flare Mk3 käsisoihdun hintaan 95 € (ovh 129 €). Alennuksen saat näyttämällä KuoPS:n mobiilijäsenkorttia kassalla.

www.savonpalokalusto.com