Jäsenkortti

Kuopion Pursiseuran jäsenillä on käytössään mobiilijäsenkortti. Jäsenet saavat kortin avulla etuja yhteistyökumppaneilta ja se toimii myös erinomaisena informaatiokanavana.

Mobiilijäsenkorttia varten sinun tulee ladata puhelimeesi ilmainen Cardu-mobiilisovellus. Voit ladata sovelluksen Android- tai Apple-laitteeseen.

Ladattuasi Cardu-sovelluksen puhelimeesi, ota yhteyttä seuran toimistolle henkilökohtaisen jäsenkortin aktivoimiseksi.

Kuopion Pursiseuralla on ollut käytössä Cardu-mobiilijäsenkortti vuoden 2017 alusta lähtien. Haluamme kartoittaa nyt jäsenten mielipiteitä mobiilijäsenkortin toimivuudesta ja tarpeellisuudesta. Vastaa alla olevaan lyhyeen kyselyyn 15.9.2019 mennessä.

Oletko ladannut mobiilijäsenkortin puhelimeesi? *
Miten usein käytät mobiilijäsenkorttia? *
Oletko käyttänyt mobiilijäsenkortin kautta saatavia jäsenetuja? *
Etsitkö tietoa seuran järjestämistä koulutuksista, tapahtumista ym. mobiilijäsenkortista? *