Talvipäivät

• la 11.3.2023
  • Pirttiniemen tukikohta

Kuopion Pursiseuran talvipäivät perinteisen pilkkikilpailun merkeissä Pirttiniemen tukikohdassa. Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.

Kevätkokous

• ke 22.3.2023 klo 19
  • Luotsi-toimintakeskus

Kuopion Pursiseuran sääntömääräinen kevätkokous Luotsi-toimintakeskuksessa. Kokouskutsu ja esityslista julkaistaan maaliskuun aikana.

Kallavesj' 2023 -messut

• pe-su 31.3.2.4.2023
  • Kuopio-halli

Kallavesj’-messut on Kuopion Pursiseuran vuosittain järjestämä veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan suurtapahtuma. Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.kallavesj.fi.

Veneiden yhteislasku (eteläranta)

• la 13.5.2023
  • Pirttiniemen tukikohta

Veneiden yhteislasku Pirttiniemen tukikohdassa. Huom! Ensimmäisenä yhteislaskupäivänä lasketaan veneitä vesille vain etelärannan puolella. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Veneiden yhteislasku (pohjoisranta)

• la 20.5.2023
  • Pirttiniemen tukikohta

Veneiden yhteislasku Pirttiniemen tukikohdassa. Huom! Toisena yhteislaskupäivänä lasketaan veneitä vesille vain pohjoisrannan puolella. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Veneilykauden avajaiset

• la 27.5.2023
  • Pirttiniemen tukikohta

Kaikille veneilijöille ja veneilystä kiinnostuneille avoimet veneilykauden avajaiset Pirttiniemen tukikohdassa. Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.

Rantakalailta ja lasten olympialaiset

• la-su 26.27.8.2023
  • Iivarinsalon tukikohta

Perinteinen rantakalailta ja lasten olympialaiset Iivarinsalon tukikohdassa. Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.

Mastonkaatajaiset

• la 9.9.2023
  • Jänissalon tukikohta

Perinteiset mastonkaatajaiset Jänissalon tukikohdassa. Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.

Veneiden yhteisnosto

• la 23.9.2023
  • Pirttiniemen tukikohta

Veneiden yhteisnosto Pirttiniemen tukikohdassa. Syksyn yhteisnostoissa nostetaan veneitä sekä etelä- että pohjoisrannan puolella. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Veneiden yhteisnosto

• la 7.10.2023

Syyskokous

• la 28.10.2023
  • Luotsi-toimintakeskus

Kuopion Pursiseuran sääntömääräinen syyskokous Luotsi-toimintakeskuksessa. Kokouskutsu ja esityslista julkaistaan lokakuun aikana.

Veneilykauden päättäjäiset

• la 28.10.2023
  • Pirttiniemen tukikohta

Veneilykauden päättäjäiset Pirttiniemen tukikohdassa. Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.