Iivarinsalo

Lat. 62° 49,05' P Long. 27° 50,40' I

Iivarinsalo on monipuolinen veneilijöiden suosima rentoutumispaikka lyhyen veneilymatkan päässä kaupungista (n. 6 mpk).

Iivarinsalon saaresta löytyy upeita hiekkarantoja ja lukuisia nuotiopaikkoja, sieltä kerätään runsaita marja- ja sienisaaliita ja kuntoilijalle saari tarjoaa elämyksellisen luontopolun saaren ympäri.

Seuran tukikohta sijaitsee Iivarinsalon suojaisessa etelärannassa, jossa on kelluva ja kiinteä laituri poijuineen veneiden kiinnitystä varten. Päärakennuksessa on keittiö, tupa, majoittumiskelpoinen yläkerta ja terassi. Rannassa on erinomainen sauna ja loivasti syvenevä uimaranta. Saunarannassa on soutuvene vieraiden käyttöön. Tukikohdasta löytyy kaksi nuotiopaikkaa. Käymälöinä toimivat PuuCeet. Sähköä tai vesijohtoa ei Iivarinsalossa ole.

Lapsia varten Iivarinsalosta löytyy hiekkalaatikko, salkotennis, trampoliini, keinu ja sulkapalloverkko.

Iivarinsalon tukikohdassa järjestetään vuosittain perinteisesti rantakalailta ja lasten olympialaiset.

Miehillä ja naisilla on omat saunavuorot. Perjantaisin naisten vuoro on klo 18.00-20.00 ja miesten vuoro klo 20.00-22.00. Lauantaista torstaihin naisten vuoro on klo 17.00-18.30 ja miesten vuoro klo 18.30-20.00. Muina aikoina saunamaksu on 10 € / venekunta.

Laituripaikkamaksu (ei koske KuoPS:n jäseniä) on 12 € / vrk ja se sisältää saunan yleisillä saunavuoroilla. Maksu käteisellä tai MobilePay-sovelluksella (MobilePay-lyhytnumero: 88542).

Iivarinsalon tukikohtasäännöt löydät täältä.