Pirttiniemi

Lat. 62° 54,20' P Long. 27° 43,95' I

Kuopion Pursiseuran kotisatama Pirttiniemi sijaitsee noin neljän kilometrin etäisyydellä Kuopion keskustasta (Vesitie, 70460 Kuopio).

Pirttiniemestä löytyy laituri- ja talvisäilytyspaikkoja seuran jäsenten veneille sekä vierasvenepaikkoja. Lisätietoa venepaikoista löydät täältä.

Pirttiniemestä löytyy myös Lars Sonckin suunnittelema huvila, jota vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Lisätietoa huvilasta löydät täältä.

Pirttiniemessä sijaitseva Luotsi-toimintakeskus on seuran jäsenten käytettävissä mm. eväiden syöntiä ja vaatteiden vaihtoa varten. Seuran jäsenten saunavuorot ympäri vuoden maanantaisin ja torstaisin klo 18.00-20.00. Oma sauna sekä naisille että miehille. Saunojen lämmitys omatoimisesti. Ovikoodin saa satamamestarilta tai pääsihteeriltä.

Pirttiniemen tukikohtasäännöt löydät täältä.

Isäntä
Pasi Hannula
pasi.hannula(at)gmail.com

Satamamestari
Heikki Pettersson
satamamestari(at)kuopionpursiseura.fi

Huom! Venepaikka-asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä seuran toimistolle.