Pirttiniemen huvila

Etsitkö juhla- tai kokoustilaa?

Pirttiniemen huvila tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Huvilan lisäksi käytössä on myös saunatilat.

Huvila sijaitsee Kallaveden rannalla vain muutaman kilometrin päässä Kuopion keskustasta osoitteessa: Vesitie 15, 70460 Kuopio. Katso ajo-ohjeet täältä.

Huvilasta löytyy istumapaikat sekä ala- että yläkerrasta noin 40 hengelle. Yläkerrassa on lisäksi sohvaryhmiä ja pystybaari, jossa kolme jääkaappia. Alakerrassa sijaitsevan keittiön varustukseen kuuluu liesi, kiertoilmauuni, mikro, kahvi- ja vedenkeitin sekä kaksi korkeaa jääkaappia. Siivouskaapissa on välineet siivousta varten.

Huvilan vuokra on 500 € / vrk ja saunan vuokra on 90 € / ilta. Huvilan vuokrauksen yhteydessä saunan vuokra on 70 € / ilta. Varauksen yhteydessä on mahdollista tilata myös loppusiivous (huvila 50 €, sauna 25 €).

Varauksen yhteydessä peritään varausmaksu 100 € huvilasta / 50 € saunasta. Loppusumma vuokrasta laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Huvila on suljettu talvikauden (joulu-maaliskuu) ajan.

Kuopion Pursiseuran jäsenillä on mahdollista vuokrata huvilaa ja saunaa edulliseen jäsenhintaan: huvila 250 € / vrk, sauna 50 € / ilta.

Tiedustelut ja varaukset: 040 760 3446 / kuops(at)kuopionpursiseura.fi

Yhteistyökumppaniltamme Voltti Juhla- & Pitopalvelulta herkulliset tarjottavat juhliin ja tapahtumiin. Monipuolinen ja joustava suunnittelu aina asiakkaan toiveiden mukaan. Myynti puh. 044 718 0100.

www.lounashuonevoltti.fi