Veneilykauden avajaiset

Kuopion Pursiseura järjestää kaikille veneilijöille ja veneilystä kiinnostuneille avoimet veneilykauden avajaiset Pirttiniemen tukikohdassa la 8.6.2019.

Avajaisten ohjelmassa on lipunnoston lisäksi mm. eskaaderi Kallavedellä ja kilpailuhenkiset purjehtijat voivat osallistua takaa-ajo-tyyppiseen kilpailuun. Tarkempi kilpailukutsu julkaistaan myöhemmin.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös ilman omaa venettä. Ilmoita alla olevalla lomakkeella, jos haluat miehistöksi toisen veneeseen. Aiempaa veneilykokemusta ei vaadita.

Ohjelma:

Klo 10:00-10:30 Lipunnosto
Klo 10:30-12:00 Kahvitarjoilu
Klo 12:00-16:00 Purjehduskilpailu
Klo 12:30-15:30 Eskaaderi Kallavedellä
Klo 16:00-18:00 Sauna
Klo 18:00-20:00 Grilli kuumana

Ilmoittaudu tapahtumaan pe 31.5. mennessä alla olevalla lomakkeella. Ei osallistumismaksua!

Lisätietoja:

040 760 3446, kuops(at)kuopionpursiseura.fi

Tervetuloa mukaan!

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien kesken arvotaan tavarapalkintoja.

Palkintoja ovat lahjoittaneet: Ahtijahti, Järvisydän, Kallaveden Vene- ja Autohuolto, Karttakeskus, Konesolmu, Koski-laiva, Kuopio Water Sports Centre, Kuopion satama, Laatupesu, Mapitare, RT-Tukku, RTV, Savon Palokalusto, Storm Marin, Villen Vene

Ilmoittautuminen veneilykauden avajaisiin

Osallistun:
Minulla ei ole venettä, mutta haluan toimia miehistönä toisessa veneessä:

Veneilykauden avajaiset on mukana Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n Yhdessä Vesille -kampanjassa.

Lue lisää: https://spv.fi/yhdessavesille/