Kallavesj´-messut tulevat isompana kuin koskaan

21.3.2019

Mukana kaikki alueen venealan toimijat, monipuolista ohjelmaa, laajennetut aukioloajat ja maksuton sisäänpääsy.

Kuopio-hallissa 29.-31.3. järjestettävät Kallavesj´-messut avaavat savolaisen veneilykauden ja tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Yleisön toiveesta messuilla on tänä vuonna aikaisempaa laajemmat aukioloajat (pe klo 11-19, la klo 10-18 ja su klo 10-16).

56. Kallavesj´-messut avaa Pidä Saaristo Siistinä ry:n puheenjohtaja Bengt Westerholm. Messuilla on mukana kaikki suurimmat kuopiolaiset venealan toimijat, joten nähtävillä on kattava mallisto sekä kauden veneuutuuksia että kestosuosikkeja. Viime vuoden messujen suosikkia SUP-lautailua on mahdollista testata tänäkin vuonna. Ohjelmassa on myös työnäytöksiä, tietoiskuja, luentoja ja kalastusvinkkejä. Lisäksi päivittäin on huikea Kallavesj’ muotinäytös, joka esittelee tulevan kesän trendit.

Edellisten vuosien tapaan odotamme messuille 25 000 kävijää, joille pääyhteistyökumppanimme Savon Sanomat mahdollistaa maksuttoman sisäänpääsyn.

Tutustu messutarjontaan ja -ohjelmaan tapahtuman nettisivuilla www.kallavesj.fi ja Facebookissa www.facebook.com/Kallavesj.