Pirttiniemen huvila

Etsitkö juhla- tai kokoustilaa?

Pirttiniemen huvila tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Huvilan lisäksi käytössä on myös saunatilat.

Huvila sijaitsee Kallaveden rannalla vain muutaman kilometrin päässä Kuopion keskustasta osoitteessa: Vesitie 15, 70460 Kuopio. Katso ajo-ohjeet täältä.

Kaksikerroksisesta huvilasta löytyy runsaasti istumapaikkoja sekä ala- että yläkerrasta. Yläkerrassa on lisäksi sohvaryhmiä ja pystybaari. Yhteensä huvilalle mahtuu n. 75 henkilöä.

Alakerrassa sijaitsevan keittiön varustukseen kuuluu liesi, kiertoilmauuni, mikro, kahvi- ja vedenkeitin sekä kaksi korkeaa jääkaappia. Astiastoa huvilalla ei ole.

Huvilan vuokra on 500 € / vrk ja saunan vuokra 70 € / ilta. Huvilan varauksen yhteydessä peritään 100 € varausmaksu. Loppusumma laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Varauksen yhteydessä on mahdollista tilata myös loppusiivous (huvila 100 €, sauna 50 €).

Kuopion Pursiseuran jäsenillä (varsinaiset jäsenet) on mahdollista vuokrata huvilaa edulliseen jäsenhintaan 250 € / vrk.

Huvila on suljettu talvikauden (joulu-maaliskuu) ajan.

Tiedustelut ja varaukset:

040 760 3446, kuops(at)kuopionpursiseura.fi