Yhteistyökumppanit

Paikallinen OP Pohjois-Savo tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa palvelua pankki- ja vakuutusasioista, lakipalveluita ja OP-Kiinteistökeskuksen palveluita unohtamatta. Saat lisätietoa tykkäämällä meistä Facebookissa ja osoitteesta op.fi/pohjois-savo.

Bella-Veneet Oy on seurannut veneilyn trendejä ja toteuttanut asiakkaidensa toiveita jo vuodesta 1970. Venetehtaita on Kuopiossa kolme ja Luodossa yksi. Yrityksellä on kolme lasikuituvenemallistoa – Bella, Flipper ja Aquador – sekä uusi Falcon-alumiinivenemallisto. Viennin osuus on 78 %, ja se suuntautuu 25 maahan. Bella-Veneet Oy:n omistaa Nimbus Boats Sweden AB.

www.bellaboats.com

Teho-Posako on kuopiolainen kodin­tekniikkaliike. Myymme, asennamme ja huollamme mm. lämpöpumppuratkaisuja lämmitykseen/jäähdytykseen, aurinkosähköjärjestelmiä omakotitaloihin ja vapaa-aikaan, kylmälaitteita ja kodinkoneita. Myöskin suurkeittiö- ja pesulatuotteet kuuluvat palveluumme. Toimimme yli 30 tuotemerkin takuu­huoltajana. Lähes puolen vuosi­sadan kokemuksellamme tarjoamme Kuopion alueen pätevimmän palvelun.

www.tehoposako.fi

Kuopion Takuutarra Oy on opastealan asiantuntija jo 30 vuoden kokemuksella. Valmistamme opasteita, tarroja sekä kaiverrettuja kilpiä aina muistolaattoihin saakka. Veneilijöille valmistamme laadukkaista UV-suojatuista 3M tarrakalvoista venerekisteritarrat, veneen nimitarrat sekä koristeraidat. Lisäksi meiltä löydät laadukkaat SeaClub -lahjatuotteet. Ihastuttavaa messinkiä ja puuta. Kuopion Takuutarra Oy - kun haluat erottua eduksesi.

www.kuopiontakuutarra.fi

Sähköhuolto Tissari Oy on kuopiolainen vuodesta 1980 saakka toiminut perheyritys. Huollamme, korjaamme ja myymme teollisuuden ja ammattilaisten sähkö- ja paineilmatyökaluja, sekä koneita ja automaatiota. Toimimme Suomessa valtuutettuna huoltopartnerina useammalle ammattityökalujen valmistajalle. Yrityksellä on tänä päivänä kolme toimipaikkaa, Kuopiossa, Vantaalla ja Turussa, joista käsin palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa noin 30 hengen voimin.

Vahvuutemme ovat vankka huoltosektorin erikoisosaaminen, tehokas ja nykyaikainen toimintamalli, sekä myynnin ja huollon yhdistämisestä syntyvät elinkaaripalvelut. Päämäräämme on toimia luotettavana huoltokumppanina ja tavarantoimittajana konepajoille, laivanrakentajille, rakennusliikkeille, LVIS-asentajille, kaivoksille ja muille ammattilaisille. Yhdessä laajan kansainvälisen partneriverkostomme kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuottavia ratkaisuja kunnossapidon ja tuotannon kehittämisen tarpeisiin.

www.sht.fi

Tilipalvelu SER Oy

Kuopion Autokauppa Oy

Satucon Oy on valtakunnallinen osakkaiden omistama erikoislääkäriyhteisö. Toimintamme muodostuu lääkäreiden vastaanottopalveluista yksityisillä lääkäriasemilla ja julkisella sektorilla sekä mm. lääketutkimuksesta.

www.satucon.fi

Kuopion Pursiseura etsii aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme laajan näkyvyyden seuramme eri viestintäkanavissa ja erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa suuren joukon kuopiolaisia veneilijöitä. Yhteistyökumppaneidemme on myös mahdollista vuokrata Pirttiniemen huvilaa edulliseen jäsenetuhintaan. Lisätietoa seuramme toiminnasta ja tarjoamistamme yhteistyöpaketeista löydät täältä

Jos kiinnostuit yhteistyökumppanuudesta kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä seuran toimistolle: 040 760 3446 / kuops(at)kuopionpursiseura.fi