Veneiden yhteisnostot

Pirttiniemessä järjestetään keväisin ja syksyisin kaksi yhteisnostopäivää. Vuonna 2020 veneitä lasketaan 9.5. ja 23.5. ja nostetaan 19.9. ja 10.10.

Seura vastaa tarvittavan nostokaluston järjestämisestä paikalle ja organisoi nostojärjestystä nostopäivän sujuvuuden varmistamiseksi.

Veneen nostokuntoon laittamisesta ja nostosta vastaa jokainen veneen omistaja itse. Veneen tulee olla valmiina nostoa varten nosturin tullessa kohdalle.

Noston hinta on 65 € / vene (alle 18 t) ja 195 € / vene (yli 18 t). Erillisestä maston nostosta tai muusta ylimääräisestä nostotyöstä (pukin siirto tms.) veloitetaan 50 €. Veneen noston kestäessä yli 30 minuuttia peritään 100 € lisämaksu.

Yhteisnostoihin tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään 10 vrk ennen nostopäivää alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä seuran toimistolle. Jälki-ilmoittautuneilta peritään 20 € lisämaksu.

Nostojärjestys tulee nähtäville Pirttiniemen ilmoitustaululle viikkoa ennen nostopäivää. Huomioithan, että etukäteen ilmoitettu nostoaikataulu on suuntaa antava.

Luotsi-toimintakeskuksessa toimii yhteisnostopäivinä kahvio.

Yhteisnostoon osallistuvan muistilistan löydät täältä.

Ilmoittautuminen yhteisnostoon

Lasku-/nostopäivä: *