Veneiden yhteisnostot

Keväällä 2023 veneiden yhteislaskut keskitetään alueellisesti. 13.5. lasketaan veneitä vain etelärannan puolella ja 20.5. vain pohjoisrannan puolella. 

Syksyllä 2023 veneiden yhteisnostot järjestetään perinteisesti siten, että molempina nostopäivinä (23.9. ja 7.10.) nostetaan veneitä sekä etelä- että pohjoisrannan puolella.

Yhteisnostoihin tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään 10 vrk ennen nostopäivää alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä seuran toimistolle. Jälki-ilmoittautuneilta peritään 20 € lisämaksu. 

Ilmoittautumalla yhteisnostoon sitoudut noudattamaan yhteisnostoon osallistuville laadittuja ohjeita.

Yhteisnoston osallistumismaksu määräytyy nostoista aiheutuvien kulujen mukaisesti, eli nostokoneyrityksen veloittama summa ja muut nostoista aiheutuneet kulut jaetaan yhteisnostoon osallistuvien kesken (1 x osallistumismaksu / alkava 15 min). 

Mikäli veneen masto nostetaan/kaadetaan erikseen yhteisnoston yhteydessä, veloitetaan veneen omistajalta 1,5 kertainen osallistumismaksu. Kahden nosturin käytöstä veloitetaan kaksinkertainen maksu.

Nostojärjestys tulee nähtäville Pirttiniemen ilmoitustaululle ja seuran nettisivuille viikkoa ennen nostopäivää. Huomioithan, että etukäteen ilmoitettu nostoaikataulu on suuntaa antava.

Luotsi-toimintakeskuksessa toimii yhteisnostopäivinä kahvio.

Ilmoittautuminen yhteisnostoon

Lasku-/nostopäivä:
Erillinen maston nosto:

Huom! Maston nostamiseen/kaatamiseen suositellaan käytettäväksi etelärannan huoltolaiturilta löytyvää mastonosturia (käyttömaksu sisältyy venepaikkamaksuun).

Ohjeet:

Yhteisnostoon osallistuvien ohjeet löydät täältä.