Veneiden yhteisnostot

Pirttiniemessä järjestetään keväisin ja syksyisin kaksi yhteisnostopäivää alle 15 t painaville veneille. Yli 15 t painaville veneille järjestetään erilliset nostopäivät.

Yhteisnostoihin tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään 10 vrk ennen nostopäivää alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä seuran toimistolle.

Ilmoittautumalla yhteisnostoon sitoudut noudattamaan yhteisnostoon osallistuville laadittuja ohjeita.

Yhteisnostomaksujen suuruudet löydät täältä. Jälki-ilmoittautuneilta peritään 20 € lisämaksu.

Nostojärjestys tulee nähtäville Pirttiniemen ilmoitustaululle ja seuran nettisivuille viikkoa ennen nostopäivää. Huomioithan, että etukäteen ilmoitettu nostoaikataulu on suuntaa antava.

Luotsi-toimintakeskuksessa toimii yhteisnostopäivinä kahvio.

Ilmoittautuminen yhteisnostoon

Lasku-/nostopäivä (alle 15 t veneet):
Lasku-/nostopäivä (yli 15 t veneet):
Erillinen maston nosto (35 €):

Huom! Maston nostamiseen/kaatamiseen suositellaan käytettäväksi etelärannan huoltolaiturilta löytyvää mastonosturia (käyttömaksu sisältyy venepaikkamaksuun).

Ohjeet: *

Yhteisnostoon osallistuvien ohjeet löydät täältä.