Veneiden yhteisnostot

Pirttiniemessä järjestetään keväisin ja syksyisin kaksi yhteisnostopäivää. Vuonna 2019 veneitä lasketaan 11.5. ja 25.5. ja nostetaan 21.9. ja 12.10.

Seura vastaa tarvittavan nostokaluston järjestämisestä paikalle ja organisoi nostojärjestystä nostopäivän sujuvuuden varmistamiseksi.

Veneen nostokuntoon laittamisesta ja nostosta vastaa jokainen veneen omistaja itse.

Yhteisnostoihin tulee ilmoittautua ennakkoon (viimeistään 10 vrk ennen nostopäivää) alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä seuran toimistolle.

Noston hinta on 65 € / vene (alle 18 t) ja 195 € / vene (yli 18 t). Erillisestä maston nostosta veloitetaan 35 €. Jälki-ilmoittautuneilta peritään 20 € lisämaksu.

Nostojärjestys tulee nähtäville Pirttiniemen ilmoitustaululle viikkoa ennen nostopäivää. Huomioithan, että etukäteen ilmoitettu nostoaikataulu on suuntaa antava.

Luotsi-toimintakeskuksessa toimii yhteisnostopäivinä kahvio.

Yhteisnostoon osallistuvan muistilistan löydät täältä.

Ilmoittautuminen yhteisnostoon

Lasku-/nostopäivä: *