Veneiden yhteisnostot

Pirttiniemessä järjestetään keväisin ja syksyisin kaksi yhteisnostopäivää alle 15 t painaville veneille. Yli 15 t painaville veneille järjestetään erilliset nostopäivät.

Alle 15 t painavat veneet:

• La 8.5.2021 (ilmoittautuminen 28.4. mennessä)
  • La 22.5.2021 (ilmoittautuminen 12.5. mennessä)
  • La 18.9.2021 (ilmoittautuminen 8.9. mennessä)
  • La 9.10.2021 (ilmoittautuminen 29.9. mennessä)

Yli 15 t painavat veneet:

• Pe 7.5.2021 (ilmoittautuminen 27.4. mennessä)
  • Pe 8.10.2021 (ilmoittautuminen 28.9. mennessä)

Seura vastaa tarvittavan nostokaluston järjestämisestä paikalle ja organisoi nostojärjestystä nostopäivän sujuvuuden varmistamiseksi.

Veneen nostokuntoon laittamisesta ja nostosta vastaa jokainen veneen omistaja itse. Veneen tulee olla valmiina nostoa varten nosturin tullessa kohdalle.

Alle 15 t painavien veneiden noston hinta on 70 € / vene. Erillisestä maston nostosta tai muusta ylimääräisestä nostotyöstä (pukin siirto tms.) veloitetaan 30 €.

Yli 15 t painavien veneiden nostomaksu määräytyy nostoon käytetyn ajan, tarvittavien lisäpainojen ym. nostosta aiheutuvien kulujen mukaan.

Yhteisnostoihin tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään 10 vrk ennen nostopäivää alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä seuran toimistolle. Jälki-ilmoittautuneilta peritään 20 € lisämaksu.

Nostojärjestys tulee nähtäville Pirttiniemen ilmoitustaululle ja seuran nettisivuille viikkoa ennen nostopäivää. Huomioithan, että etukäteen ilmoitettu nostoaikataulu on suuntaa antava.

Luotsi-toimintakeskuksessa toimii yhteisnostopäivinä kahvio.

Yhteisnostoon osallistuvan muistilistan löydät täältä.

Ilmoittautuminen yhteisnostoon

Lasku-/nostopäivä (alle 15 t veneet):
Lasku-/nostopäivä (yli 15 t veneet):
Erillinen maston nosto (30 €):