Kuukausitiedote 10/2017

27.10.2017

VASTAA KYSELYYN JA VOITA!

Kallavesj'-messut on Kuopion Pursiseuran järjestämä veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan suurtapahtuma. Kallavesj'-messujen tarkoitus on edistää veneilyä ja tuoda KuoPS:n toimintaa tutuksi suurelle yleisölle.

Tapahtuman taloudellinen vaikutus seuran toimintaan on merkittävä. Kallavesj'-messuista saatu tuotto on mahdollistanut monta seuralle tärkeää investointia vuosien varrella ja sillä on ollut vaikutusta myös jäsenmaksuihin. Ilman messuista saatavia tuottoja, jäsenmaksut olisivat selvästi korkeammat.

Tapahtuman järjestelyihin on osallistunut vuosittain yli 100 vapaaehtoista seuran jäsentä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta jatkaa tehtävissään, joten haluamme kartoittaa jäsenten mahdollisuuksia osallistua Kallavesj'-messujen järjestelyihin tulevaisuudessa.

Vastaa siis alla olevan linkin kautta löytyvään lyhyeen kyselyyn. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Kyselyyn vastaamalla voit antaa myös ideoita messujen kehittämiseksi.

Kiitos jo etukäteen!

Kyselyyn pääset vastaamaan klikkaamalla tästä.

P.S. Kyselyä saa jakaa eteenpäin myös muiden perheenjäsenten vastattavaksi.

OSALLISTU KUVAKILPAILUUN

Kuopion Pursiseura julkaisee seuran vuosikirjan maaliskuussa 2018 ja kirjan kansikuvasta järjestetään viime vuoden tavoin kaikille avoin kilpailu.

Kuvakilpailun voittajakuva painetaan vuosikirjan kanteen ja kuvaaja palkitaan yllätyspalkinnolla.

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä veneilyaiheisen kuvan sähköpostitse kuops(at)kuopionpursiseura.fi 30.11.2017 mennessä.

KARVALAKKIPURJEHDUKSEN VOITTO ANTTI JÄRVENPÄÄLLE

Perinteinen Karvalakkipurjehdus purjehdittiin lauantaina 30.9.2017. Kilpailuun osallistui tänä vuonna viisi venekuntaa. Kilpailussa kierrettiin Säyneensalo ja Myhkyrin jälkeen suunnattiin Vehmersalmelle.

Tuuli oli kevyt ja suunnaltaan vaihteleva, mikä asetti haasteita venekunnille. Antti Järvenpää Allegrallaan karkasi Myhkyrin jälkeen kohti maalia ja voitti sekä nopeimman veneen palkinnon että LYS-luokan.

LYS-luokan tulokset:

  1. Allegra / Antti Järvenpää
  2. Anastacia II / Aulis Miskala
  3. Lucky III / Jarmo Miettinen
  4. Isamella / Martin Purdy
  5. Eileen / Timo Kärnä

Muita Karvalakkiin "osallistuneita": Meevi, Merilla ja Amanda.

Kiitokset Millibaarille ja palkintoja lahjoittaneille yrityksille: Konesolmu, Savon Palokalusto, Kuopion Autokauppa, VA-Varuste, Työkalupiste Roppola Oy

Jarmo Miettinen on päättänyt jäädä "eläkkeelle" perinteisen Karvalakkipurjehduksen järjestämisestä ja Jarmon tilalle etsitään uutta järjestäjää.

VENEIDEN YHTEYSTIETOMERKINNÄT KUNTOON

Suurin osa veneistä on nostettu talvisäilytyspaikoilleen Pirttiniemessä. Muistakaa merkitä yhteystietonne veneisiin ja muihin erikseen säilytettäviin varusteisiin selkeästi näkyville! Tiedoista tulee ilmetä vähintään omistajan nimi ja puhelinnumero.

KOVA TUULI RIEPOTELLUT VENEIDEN PRESSUJA

Pirttiniemessä kuluneena viikkona puhaltaneet kovat tuulet ovat irrottaneet pressuja talvisäilössä olevien veneiden päältä. Veneiden omistajia pyydetään käymään tarkastamassa pressujen kunto oman veneen osalta.

KUOPION PURSISEURAN SYYSKOKOUS

Kuopion Pursiseuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Pohjois-Savon Osuuspankin pankkisalissa (Puijonkatu 25, sisäänkäynti pankin pääovista) tiistaina 21.11. klo 19.00 alkaen.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 13. §:ssä tarkoitetut asiat kuten toimintasuunnitelma 2018, talousarvio 2018, määrättävät maksut, myönnettävät maksuvapautukset ja henkilövalinnat.

Kahvitarjoilun järjestämisen takia pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta ennakkoon maanantaihin 13.11. mennessä: kuops(at)kuopionpursiseura.fi / 040 760 3446.

Syyskokouksen esityslista ja muu materiaali on nähtävillä seuran jäsensivuilla.

KUOPION PURSISEURAN PIKKUJOULUT

Seuran pikkujoulut järjestetään Pirttiniemen huvilalla lauantaina 25.11. klo 18.00 alkaen.

Ilmoittautuminen ennakkoon ma 20.11. mennessä: kuops(at)kuopionpursiseura.fi / 040 760 3446.

Illalliskortin hinta on 25 € ja se sisältää tervetulojuoman, perinteisen jouluaterian ja yhden ruokajuoman. Illalliskortit laskutetaan etukäteen (illalliskortti ovelta ilman ennakkoilmoittautumista 30 €).

Tervetuloa viettämään hauskaa iltaa hyvässä seurassa!

KUOPS:N YHTEISTYÖKUMPPANI ESITTÄYTYY

Olemme kuopiolainen osaaja ja meillä on kaksi ravintolaa: Bowl D1ner Viihdekeskus IsoCeessä ja Lounashuone Voltti Särkiniemessä. Lisäksi meillä on catering- eli juhla- ja pitopalvelu. Teemme kaiken rautaisella ammattitaidolla ja kovalla kunnianhimolla – asiakas on työssämme aina kuningas. 

Olemme vahva toimija juhla- ja pitopalveluissa – cateringpalvelua voit tilata niin juhliin, saunailtoihin ja tapahtumiin kuin vaikkapa yritystilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten hääjuhla, syntymäpäivät tai vaikkapa rennot illanistujaiset, meiltä löytyy valmiita menuehdotuksia joka lähtöön ja joka budjetille. Mutta ennen kaikkea haluamme kuulla omia näkemyksiäsi juhlasi tai tilaisuutesi suhteen, jotta pääsemme suunnittelemaan juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden. Meillä on talossa ihan oma kondiittorikin, joten saat suunnitella juhlaasi myös kakut ja muut makeat omien toiveidesi mukaan. Meidän kauttamme saat luonnollisesti myös tarjoiluhenkilökunnan tilaisuuteesi.

Olemme ammattimainen joukko kuopiolaisia ruoka- ja juoma- sekä palvelualan ammattilaisia. Silloin kun emme hoida juhla- ja pitopalvelua asiakkaamme tilaisuudessa, työskentelemme Bowl D1nerissa ja Lounashuone Voltissa. Bowl D1nerissa on mahdollisuus monipuoliseen lounaaseen, listaruokailuun, hohtokeilaukseen ja kokoustamiseen. Ravintolasalissa on 100 asiakaspaikkaa ja keilaratoja löytyy kahdeksan. Voltissa meillä on runsas ja herkullinen arkilounas, ja lisäksi ravintolasalia voi käyttää vapaamuotoisiin iltakokouksiin. Ravintolasali on 60-paikkainen. 

Meillä on kaksi erillistä kokous- ja saunatilaa Lumihiutale sekä Kummunsauna. Teemme myös paljon yhteistyötä muiden eri alan ammattilaisten kanssa, jotta meidän yhteiset asiakkaat saisivat mahdollisimman kokonaisvaltaisen elämyksen. Näitä yrityksiä ovat mm. Mysteeri Kuopio ja Motorsport Kuopio

Ota meihin yhteyttä, niin me hoidamme loput.

Ystävällisin terveisin,
Bowl D1ner Crew

KUOPION PURSISEURAN MOBIILIJÄSENKORTTI

Kuopion Pursiseura on ottanut käyttöönsä mobiilijäsenkortin. Seuran jäsenet saavat kortin avulla etuja yhteistyökumppaneilta ja se toimii myös erinomaisena informaatiokanavana.

Lisätietoja ja kortin latausohjeet löydät seuran nettisivuilta osoitteesta: www.kuopionpursiseura.fi/seura/jasenyys/jasenkortti

TULEVIA TAPAHTUMIA

Marraskuu

Ti 21.11. Syyskokous
La 25.11. Pikkujoulut

2018

Tammikuu

12.-14.1. Kevytvenepurjehtijoiden talvileiri Tahkolla