Kuukausitiedote 12/2017

19.12.2017

KOMMODORIN TERVEHDYS

Vapaaehtoistyö palkitsee

Kuluneet kahdeksan vuotta KuoPS:n hallituksessa ovat päättymässä. Lupauduin varakommodoriehdokkaaksi Kyöstin pyynnöstä, Iivarinsalon laiturilla. Ehdokkuus oli ehdollinen, ei ollut tiedossa jatkaako silloinen varakommodori. Aika on mennyt nopeasti, mukavaa on ollut ja mieluista työtä on riittänyt.

Uuden vuoden myötä seura saa hyvän kommodorin Ossista. Hallitus saa muutaman uuden jäsenen. Uusi hallitus on monien haasteiden edessä. Veneily ja veneilijät muuttuvat ajan myötä ja tällä hetkellä aika paljon. Ei enää ole välttämätöntä omistaa venettä, ainakaan kokonaan. Kimppaveneet yleistyvät ja vuokravenetoimijoita on vuosittain enemmän. Halutaan nauttia veneilystä, ei kevät- ja syystöistä veneiden kanssa.

Millä tavalla seura pystyy tarjoamaan palveluitaan uusille veneilijöille (lue: saamaan uusia jäseniä)? Koulutus on tärkeää veneilijöille. Tarvitaan pätevyyttä antavia koulutuksia, mutta ennen kaikkea opastusta veneilyyn. Kimppa- ja vuokraveneet tarvitsevat myös laituripaikkoja ja mahdollisesti talvipaikkoja.

Kuopion Pursiseuran asiat ovat hyvällä mallilla. Tukikohdissa riittää kyllä tekemistä, mutta suuret asiat ovat kunnossa. Juniori- ja kevytvenepuoli on kehittynyt hyvin. Junioreita voisi aina olla enemmän harrastuksen piirissä. Nyt meillä on todella hyvin pärjääviä junnuja.

Toivotan kaikille rauhallista joulua ja menestyksellistä uutta vuotta!

Janne

UUDENVUODEN VASTAANOTTO PIRTTINIEMESSÄ

Sunnuntaina 31.12. klo 18-01 järjestetään uudenvuoden vastaanotto Luotsi-toimintakeskuksessa Pirttiniemessä.

Luvassa on karaokea ja hauskaa yhdessä oloa hyvässä seurassa. Illan aikana myös saunomismahdollisuus. Omat pyyhkeet, raketit ja suojalasit mukaan.

Tarjolla on pientä purtavaa ja kahvit. Tarjoilun järjestämisen helpottamiseksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta ennakkoon to 27.12. mennessä seuran nettisivuilta löytyvällä lomakkeella.

www.kuopionpursiseura.fi/uusivuosi

Tervetuloa!

MESSUKYSELYYN VASTASI LÄHES SATA JÄSENTÄ

Seuran jäsenille tehty kysely Kallavesj'-messujen talkoista on päättynyt. Kyselyyn vastasi lähes sata seuran jäsentä ja kaikkien vastanneiden kesken arvottiin yllätyspalkinto. Arpaonni suosi tällä kertaa Miettisen Mikkoa. Kiitos kaikille vastanneille ja onnittelut Mikolle arvonnan voitosta!

KUVAKILPAILUN VOITTAJA VALITTU

Ensi maaliskuussa ilmestyvän Kuopion Pursiseuran vuosikirjan kansikuvasta käytiin avoin kilpailu ja voittajaksi valikoitui Juha Saastamoisen kuva kesäkuussa järjestetystä optimistijollien ranking- ja kadettikilpailuista. Onnittelut Juhalle voitosta!

KEVYTVENEILIJÖIDEN TALVILEIRI TAHKOLLA TAMMIKUUSSA

Kuopion Pursiseura ja SPV järjestävät Tahkolla kevytvenepurjehtijoiden perinteisen talvileirin 12.-14.1.2018. Leiri on avoin kaikille SPV:n jäsenseurojen kevytveneilijöille.

Lisätietoa leiristä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä

KATSASTAJAKURSSI KUOPIOSSA MAALISKUUSSA

Kuopiossa järjestetään katsastajan peruskurssi ja uusijakurssi 17.-18.3.2018. Paikkana toimii Luotsi-toimintakeskus. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät SPV:n nettisivuilta

KÄYTETTYJEN VENEIDEN OSIO KALLAVESJ'-MESSUILLE

Ensi kevään Kallavesj'-messuille (6.-8.4.2018) on mahdollista tuoda käytettyjä veneitä myytäväksi. Tilaa on muutamille veneille. Paikan hinta 250 € / vene. Lisätiedot ja paikkavaraukset: 040 760 3446 tai kuops(at)kuopionpursiseura.fi

TULEVIA TAPAHTUMIA

Vuoden 2018 tapahtumakalenteri on julkaistu ja se on nähtävillä seuran nettisivuilla: www.kuopionpursiseura.fi/kalenteri

TOIMISTO LOMALLA

Seuran toimisto on joululomalla 22.12.2017.-2.1.2018. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille!