Kuukausitiedote 10/2018

26.10.2018

KUOPION PURSISEURAN SYYSKOKOUS

Kuopion Pursiseuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Pohjois-Savon Osuuspankin pankkisalissa (Puijonkatu 25) ti 20.11. klo 19. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 13. §:ssä tarkoitetut asiat kuten toimintasuunnitelma, talousarvio, määrättävät maksut, myönnettävät maksuvapautukset ja henkilövalinnat. Kokousmateriaalit tulevat luettavaksi seuran jäsensivuille marraskuun aikana. Kahvitarjoilun järjestämisen takia osallistujia pyydetään ilmoittautumaan seuran toimistolle ma 12.11. mennessä.

PIKKUJOULUT UUDISTUVAT – OHJELMAA KOKO PERHEELLE!

Kuopion Pursiseuran pikkujoulut järjestetään Pirttiniemessä lauantaina 24.11. Tänä vuonna perinteisen iltajuhlan lisäksi järjestetään myös koko perheen pikkujoulut leikkimielisen ohjelman, joulupuuron ja saunomisen merkeissä. Iltajuhlassa esiintyy Petri & Pettersson Brass. Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan!

Koko perheen pikkujoulut Luotsissa

Klo 14.00 Leikkimielistä ohjelmaa (ulkoliikuntavaatteet mukaan)
Klo 15.00 Joulupuuro ja torttukahvit
Klo 16.00 Sauna (omat pyyhkeet mukaan)

Osallistuminen koko perheen pikkujouluun on seuran jäsenille maksuton. Ilmoittautuminen ma 19.11. mennessä kuops(at)kuopionpursiseura.fi / 040 760 3446.

Iltajuhla Pirttiniemen huvilalla

Klo 18.00 Ovet aukeavat
Klo 18.30 Kommodorin tervehdys
Klo 18.45 Ruokailu (jouluinen kahvipöytä*)
Klo 20.00 Jouluhenkistä ohjelmaa
Klo 21.00 Petri & Pettersson Brass
Klo 23.00 Arpajaiset
Klo 23.30 Valomerkki

Illalliskortin hinta on 15 € (sis. ruokailun ja ohjelman). Ilmoittautuminen ma 19.11. mennessä kuops(at)kuopionpursiseura.fi / 040 760 3446. Illalliskortti ovelta ilman ennakkoilmoittautumista 20 €.

*Jouluinen kahvipöytä

Alkumalja

Kinkku- ja lohivoileipäkakku
Coctailpiirakat & munavoi
Täytekakku
Kahvi, tee, mehu

PIMEÄNAVIGOINTIHARJOITUS

Kuopion Pursiseura järjestää yhdessä Kuopion Järvipelastajien kanssa pimeänavigointiharjoituksen ke 7.11. klo 18.00 alkaen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Antti Iire, 044 785 6925, iireantti(at)gmail.com

Huom! Paikkoja harjoitukseen rajallisesti.

KARVALAKKIPURJEHDUKSEN TULOKSET

Karvalakkipurjehdus purjehdittiin 29.9. erittäin hienossa kelissä, vaikkakin tuulta olisi toki saanut olla enemmän. Purjeveneitä varsinaiseen kisaan osallistui 9 kpl ja kaiken kaikkiaan veneitä oli tapahtumassa mukana 13 kpl. Perillä Millibaarissa Vehmersalmella saunottiin, syötiin, jaettiin palkinnot ja huasteltiin mukavia. Yökuntiin Millibaarille jäi 5 venekuntaa ja niinpä iltaa istuttiin mukavissa tunnelmissa aina valomerkkiin saakka. Kiitos kaikille mukana olijoille ja tervetuloa mukaan myös ensi vuonna!

Lys tulokset

1. Arya, Asko Hämäläinen
  2. Rebecca, Erik-Mikael Eriksson
  3. Ichigo, Markus Mättö

Nopein vene maalissa

1. Anastacia II, Aulis Miskala
  2. Ichigo, Markus Mättö
  3. Arya, Asko Hämäläinen

Suuret kiitokset myös yrityksille, jotka antoivat oman panoksensa tapahtumaan.

Amarillo Kuopio, Savon Palokalusto, Motonet, Konesolmu, Sternaco, Millibaari, Lähitapiola Savo, Osuma Henkilöstöpalvelut, Kone & Vene Center

VENEIDEN YHTEYSTIETOMERKINNÄT KUNTOON

Suurin osa veneistä on nostettu talvisäilytyspaikoilleen Pirttiniemessä. Muistakaa merkitä yhteystietonne veneisiin ja muihin erikseen säilytettäviin varusteisiin selkeästi näkyville. Tiedoista tulee ilmetä vähintään omistajan nimi ja puhelinnumero.

Huom! Palovaroittimet piipittävät monessa veneessä pattereiden loppumisen merkkinä.

JÄSENMATKA HELSINGIN VENEMESSUILLE

Matkaveneilytoimikunta suunnittelee muutaman vuoden tauon jälkeen jäsenmatkaa Helsingin venemessuille helmikuussa. Jotta yhteinen matka kannattaa järjestää, tulee lähtijöitä olla vähintään 40. Toimikunta haluaakin tiedustella etukäteen, löytyisikö tarpeeksi lähtijöitä. Alustavat ilmoittautumiset pyydetään ilmoittamaan seuran toimistolle 18.11. mennessä.

OSALLISTU KUVAKILPAILUUN

Kuopion Pursiseura julkaisee seuran vuosikirjan maaliskuussa 2019 ja kirjan kansikuvasta järjestetään viime vuosien tavoin kaikille avoin kilpailu. Kuvakilpailun voittajakuva painetaan vuosikirjan kanteen ja kuvaaja palkitaan yllätyspalkinnolla. Kilpailuun voit osallistua lähettämällä veneilyaiheisen kuvan sähköpostitse kuops(at)kuopionpursiseura.fi 30.11. mennessä.

PALAUTEKYSELY TUKIKOHDISTA

Kuopion Pursiseuralla on kolme tukikohtaa. Kotisatamana toimii Pirttiniemen tukikohta ja saaristotukikohtina Iivarinsalon ja Jänissalon tukikohdat.

Tukikohtia pyritään kehittämään jatkuvasti ja haluammekin kuulla nyt teidän seuran jäsenten mielipiteitä tukikohtien toimivuudesta ja kehittämismahdollisuuksista.

Vastaamalla alla olevan linkin kautta löytyvään lyhyeen kyselyyn, voit omalta osaltasi olla vaikuttamassa tukikohtien tulevaisuuteen.

www.kuopionpursiseura.fi/tukikohtakysely

Vastausaika päättyy 18.11.2018.