Laivurikurssit

Saaristomerenkulun opetus, joka on koulutusportaan ensimmäinen aste, keskittyy navigoinnin perusteisiin ja vesiliikennesäädöksiin. Näiden jokaisen merenkulkijan perustietojen hallitseminen tuo varmuutta pienveneilijän toimintaan vesillä.

Rannikkomerenkulun opetus täydentää aiemmin opittuja tietoja ja siihen sisältyvät mm. paikanmääritysmenetelmät, eksymä, sääoppi, vuorovesioppi ja elektroninen paikanmääritys. Hyväksytty tutkinto mahdollistaa Kansainvälisen huviveneen kuljettajan pätevyyskirjan saamisen.

Saaristo- ja rannikkolaivurikurssit toteutetaan yhteistyössä Kuopion kansalaisopiston kanssa. Lisätietoa tulevista kursseista ja ilmoittautumisohjeet löydät Kuopion kansalaisopiston nettisivuilta.

Avomerenkulun opetus, koulutusportaan ylin aste, antaa valmiudet taivaankappaleiden tunnistamiseen ja paikanmääritykseen niiden perusteella. Avomerilaivurikursseja järjestetään Kuopion Pursiseuran toimesta. Tulevista kursseista tiedotetaan näillä sivuilla.

AVOMERILAIVURIKURSSI (tähtää tutkintoon 16.4.2021)

Järjestäjä: Kuopion Pursiseura ry

Toteutustapa: monimuoto, lähitapaamiset mahdollisuuksien mukaan, muutoin etänä

Aloitus: ke 4.11.2020 klo 18 Luotsissa (Vesitie 17, 70460 Kuopio, ks. ajo-ohjeet) / Zoom

Kurssimaksu: 50 €

Materiaalit: yhteistilauksena ennakkoon opettajan kautta (kurssikirja, harjoituskartta, taulukot yht. n. 80 €)

Ilmoittautuminen: 28.10.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella

Kouluttaja: Markus Mättö

Lisätietoja:

Markus Mättö
markus.matto73(at)gmail.com

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu avomerilaivurikurssille täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake.

Haluan liittyä Kuopion Pursiseuran jäseneksi: *