Laivurikurssit

Saaristomerenkulun opetus, joka on koulutusportaan ensimmäinen aste, keskittyy navigoinnin perusteisiin ja vesiliikennesäädöksiin. Näiden jokaisen merenkulkijan perustietojen hallitseminen tuo varmuutta pienveneilijän toimintaan vesillä.

Rannikkomerenkulun opetus täydentää aiemmin opittuja tietoja ja siihen sisältyvät mm. paikanmääritysmenetelmät, eksymä, sääoppi, vuorovesioppi ja elektroninen paikanmääritys. Hyväksytty tutkinto mahdollistaa Kansainvälisen huviveneen kuljettajan pätevyyskirjan saamisen.

Saaristo- ja rannikkolaivurikurssit toteutetaan yhteistyössä Kuopion kansalaisopiston kanssa. Lisätietoa tulevista kursseista ja ilmoittautumisohjeet löydät Kuopion kansalaisopiston nettisivuilta.

Avomerenkulun opetus, koulutusportaan ylin aste, antaa valmiudet taivaankappaleiden tunnistamiseen ja paikanmääritykseen niiden perusteella. Avomerilaivurikursseja järjestetään Kuopion Pursiseuran toimesta. Tulevista kursseista tiedotetaan näillä sivuilla.

AVOMERILAIVURIKURSSI

Ajankohta:

1.11.2022 alkaen tiistai-iltaisin klo 18.00-20.30 (tarkempi rytmitys sovitaan kurssilla). Kurssi tähtää 21.4.2023 järjestettävään tutkintoon.

Paikka:

Luotsi-toimintakeskus, Pirttiniemi (Vesitie 17, 70460 Kuopio, ks. ajo-ohjeet).

Osallistumismaksu:

Kurssi: 120 € (KuoPS:n jäsenille 100 €)
Kurssimateriaalit: n. 80 €

Kurssimateriaalit (kurssikirja, harjoituskartta, taulukot) yhteistilauksena ennakkoon opettajan kautta.

Ilmoittautuminen:

25.10.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Kouluttaja:

Markus Mättö

Lisätietoja:

Markus Mättö
markus.matto73(at)gmail.com

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu avomerilaivurikurssille täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake.

Haluan liittyä Kuopion Pursiseuran jäseneksi: *