Veneilijäkurssi

Sekä moottori- että purjeveneilijöille suunnattu veneilijäkurssi antaa valmiudet hallittuun ja itsenäiseen harjoitteluun ja kokemuksen kartuttamiseen suojaisilla vesialueilla hyvissä olosuhteissa. Kurssi opastaa veneen käsittelyyn niin laitureissa kuin väylilläkin. Kurssilla opetetaan keskeisimmät tiedot ja taidot sekä sääntöjen että navigoinnin osalta, joita tarvitaan suojaisilla vesillä ja ulkosaaristossa liikkumiseen. Kurssilla opitaan myös veneen turvallisuuteen, säähän ja meriteiden sääntöihin liittyviä asioita. Lisäksi kurssi sisältää perusteet veneen järjestelmistä. Teoriaosuus on käytännönläheinen. Vesillä harjoittelussa korostuu maiseman ja kartan yhteensovittamisen osaaminen.

HUOM! Ilmoittautuminen käytännön jaksolle 24.5. mennessä sähköpostitse: kuops(at)kuopionpursiseura.fi

Ajankohta:

Teoria: 7.4.-5.5.2020 (tiistai-iltaisin klo 18.00-21.00)
Käytäntö: 5.-7.6.2020

Paikka:

Luotsi-toimintakeskus, Pirttiniemi (Vesitie 17, 70460 Kuopio, ks. ajo-ohjeet)

Osallistumismaksu:

Teoria 120 €, käytäntö 150 €

Ilmoittautuminen:

31.3.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella

Kouluttajat:

Lisätietoja:

040 760 3446 / kuops(at)kuopionpursiseura.fi

Ilmoittaudu veneilijäkurssille täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake.

Haluan liittyä Kuopion Pursiseuran jäseneksi: *